• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Ja decyduję się na jedno...rozmawiałam z paroma dziewczynami co mają bliźniaki i też tak robiły...a później roździeliły dzieciaki jak podrosły...czytałam też że bliźniaków nie powinno się od razu rozdzielać bo w brzusiu są razem...jakoś nie mam serca...ale zobaczymy jak w praniu wyjdzie...jak cosik mąż będzie zapylał bo łóżeczko:)

aa daj spokój mam dosyć...ale cóż wytrzymam dla dzieciaków....oglądam tv...czytam książki o macierzyństwie i ciąży...no i siedzę na necie....mam niedługo remont pokoiku dla dzieciaków i kuchni więc szukam kolorów, płytek, dodatków itp

ja tez myslalam ze swoje dzieciaczki bede kladla razem do lozeczka ale Maya glosno spi (chrapie :) ) a Lucas strasznie ruchliwy, nie wyobrazam sobie polozyc ich razem :) ale za to lezac kazdy w swoim lozeczku patrza na siebie.
Karmienie piersia jest cholernie meczace, czasami mysle ze sie poddam...... Lucas za bardzo nie daje sobie rady, tz szybko sie meczy i zaraz zasypia a Maya za to nadrabia za niego. Lucas wazy juz 2,5kg a Maya 3,1kg, rosna szkraby :)
pozdrawiam dziewczyny

reklama
eeee to dosc przyjemne zajecia, ja zasówam przy tym naszym urwisie i czasem z checią bym polezała ale wiem ze masz mega dosc, w sumie juz niedługo, zleci. Dobrze ze są takie fora:))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry