Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rowno rok po poznaniu byliśmy po ślubie. 

a mi dziecko znowu leży z temp. 40 st 

a aplikacja i praca nie uciekną.Ja się zastanawiam czy nie wziąć jutro L4.. nie mam czasu na nic, ciągle w biegu.
Jeszcze ta choroba Majki.
Powiem Wam że jestem tak wkurzona na teściową że jak się jutro poajwi to nie wiem czy nie skończy się awanturą. :-( Od czerwca nie mamy niani, tesciowa bardzo chiała bawic Majkę a i że ja w każdej chwili moge wylądować na L4 to nie szukalismy niani, tylko teściowa się ma opiekować. No i się zaczęlo.. ciągłe choroby Majki, teściowa zajmuje się nią niecały miesiąc a majka jest już drugi raz w ciągu 3 tyg. chora i to dośc mocno. Taką sytuację mieliśmy też od wrzesnia do stycznia, jak się nią opiekowała. Majka co 3 tyg. była chora. we wrześniu i styczniu leżałam z nią z szpitalu bo miała obustronne zapalenie płuc. Od konca stycznia do czerwca mięliśmy ninię i stał się cud.. dziecko przeslo nam chorować, pomimo że niania wychodziła z nią na spacery. Teraz znowu teściowa i znowu powtara się sytuacja że majka co 3 tyg chora. Ja nie mam juz siły tłumaczyc i prosić żeby teściowa ją ubierała ciepło. Ona się wszystkiego zapieraa mi dziecko znowu leży z temp. 40 st
Chyba będziemy znowu szukali niani, tylko czy jakaś sie znajdzie w sytuacji gdy ja w każdej chwili moge wylądowac na L4![]()
i w ogóle nic jej nie obchodzi no chyba ze to jakich perfum teraz uzywam i czy moge jej oddać
-mistrzyni świata