Milena23uk
Fanka BB :)
ja tak uwielbiam stroic Julke , sprawiam mi to duzo radosci
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
fajnie romans z nauczycielem....rrrrrr....:-) mój mąż był moim sąsiadem mieszkał 3 domy dale i 3 lata gadaliśmy przez gg i nigdy nie spotkaliśmy się...bo raz ja raz on był w związku...ale zawsze nas coś ciągło do siebie...i tak 3 lata na gg...dlatego na obrączkach mamy nicki gg![]()

a ja w tym czasie w długim związku...i nigdy nie mielismy romansu, poprostu raz bylismy na słuzbowym obiedzie a on mi powiedział, że sie zakochał po uszy ale moim kochankiem nie bedzie. To były moje imieniny 5 lipca 2005, w tym samym czasie u mnie w domu i u mojego chłopaka czekała cała rodzina bo przyszykował zaręczyny AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! a ja juz nigdy tam nie wróciłam, zostawiłam wszystko od szczoteczki po majtki, buty, ubrania itp i zamieszkałam z Konradem