• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
fajnie romans z nauczycielem....rrrrrr....:-) mój mąż był moim sąsiadem mieszkał 3 domy dale i 3 lata gadaliśmy przez gg i nigdy nie spotkaliśmy się...bo raz ja raz on był w związku...ale zawsze nas coś ciągło do siebie...i tak 3 lata na gg...dlatego na obrączkach mamy nicki gg:)

Ale czadowo i oryginalnie, yyyyyyyyyyyyymmm słodko;)
Mój mąż był moim szefem:szok::-Da ja w tym czasie w długim związku...i nigdy nie mielismy romansu, poprostu raz bylismy na słuzbowym obiedzie a on mi powiedział, że sie zakochał po uszy ale moim kochankiem nie bedzie. To były moje imieniny 5 lipca 2005, w tym samym czasie u mnie w domu i u mojego chłopaka czekała cała rodzina bo przyszykował zaręczyny AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! a ja juz nigdy tam nie wróciłam, zostawiłam wszystko od szczoteczki po majtki, buty, ubrania itp i zamieszkałam z Konradem:))))na drugi dzien musiałam wszystko kupic, a z rodzicami zobaczyłam sie dopiero po miesiącu zeby pogadac bo byli wsciekili:)))))))
Jestesmy mega szczesliwi i nigdy nie załowałam takiej zwariowanej decyzji, zresztą całe nasze zycie jest zabawne i zwariowane ahhhh zaraz sie rozkleje

karola79 ale historia, widac ,ze prawdziwa milosc Was laczy. malo kto ma jaja zrobic to co Ty ;)
ale nie dziewie Ci sie, po tkwic w czyms co nie ma przyszlosci... a potem sa rozwody, dzieci cierpia itp...
a tak wszyscy sa happy :-D

wow...karolina....suuper....aż mam ciarki jak przeczytałam....my też jesteśmy meeega pozytywnie zakręceni....robimy jakieś głupie śmieszne rzeczy....albo żarty ja jemu a on mnie...hehe ale jest wesoło...

Milena tak jestem blondynką....:)

oj, tak i naprawde jak do tej pory jestesmy nie do zdarcia i naprawde wiele przeciwnosci wsród ludzi musielismy dziwignąc. Długo by gadac ale naprawde historia na flim, a najwspanialsze jest to, ze na nikogo nigdy sie nie ogladalismy i robilismy swoje.
Po roku Konrad poprosił mnie o reke, a rok pózniej wzielismy slub i znowu rok pozniej zaszłam w ciaze-jak w przyzwoitej rodzince,a nie jak u wywrotowców:-D
Na slub zreszta full ludzi w ramach protestu tez nie chciało przyjechac, mówie Wam jaja jak berety

haha , no to rzeczywiscie jak w serialu, ale co tam, mnie tez nigdy nie obchodzilo co inni sadza, najwazniejsze patrzec na siebie i przed siebie. u mnie tez troche jak w filmie bo moj wtedy chlopak, gdy sie skonczyl rok szkolny musial wrocic do Anglii na studia. wiec zyli bysmy osobno przez 3 lata...
ale ja wbrew rodzicom i wszystkiego, zostawilam studia-nie zaczelam wogole, prace bo wtedy mialam , rodzine i ogolnie wszytsko co mialam i wyjechalam razem z nim ;) on wyjechal pierwszy i zbudowal nam maly domek z garazu.... a pozniej jak juz oboje pracowalismy to dostalismy wiekszy dom, i Julka przyszla na Swiat i wogole wszystko sie zmienilo.
a propos zartow, to ja pamietam jak mu wlozylam do plecaka-jak jeszcze byl nauczycielem :Encyklopedie PWN, 2 rolki papieru toaletowego i paczke podpasek, najlepsze ze sie nie skapnal i wyciagnal dopiero w szkole !! ale naszczescie juz wyroslam z 'takich zartow' :-D

hehehe....my się biliśmy mrożonymi kiełbaskami....albo wciskałam mu kita że wkładki higieniczne są też dla facetów i powinien nosić...hehe ale tego nie łykną.... raz mu wmówiłam że bezbarwny lakier do paznokci to odżywka i nic nie będzie widać i pomalowałam mu paznokcie u nóg...hehe zawsze jest trochę śmiechu....:)

reklama
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
akcja wkładek higienicznych mistrzostwo swiata, umarłam!!!!!!!!!!!!!! Jestescie tak samo pokręcone jak ja. Powiem Wam szczerze, że z róznymi ludzmi sie przyjaznimy, Czesc z nich to meeeeeeeeeeeeeeeega zamożni ludzie ale taki mega mega naprawde i tak czasem sobie mysle, że wole całe zycie byc taka szczesliwa jak teraz niz ubierac sie u Zienia itp
Fajnie jest spedzac czas razem i miec co robic i o czym gadac.
Tak w ogóle to gigant burza przechodzi mi nad głową

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry