• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

63db286c57 (350 x 233).jpgmoje ślubne:-)rok temu....

reklama
ale dla mnie ta cała oprawka weselna mnie nie bawiła....i męczyła...rodzina naciskała że ma być tak a tak...dobrze że mam to już za sobą....potem pojechaliśmy na podróż poślubną do egiptu...potem remont mieszkania...i tak sobie żyjemy....codziennie to samo....dlatego to już był czas na dzieciaki....w sumie mój mąż już ma 30....ja 26 więc czas nadszedł na zmiany....:)

jak patrze na te fotki ślubne to chyba muszę się zafarbować na na ciemny brąz....bo teraz mam okropny kolor.... nie wiadomo czy rude czy brąz....a wy w ciąży farbujecie włosy?? ja już farbowałam ale tymi bez amoniaku

no tak... ;) my nie mielismy podrozy poslubnej bo wszytko bylo tak na szybko robione... nie wiem nawet czemu...
ja zaszlam w ciaze z Julka to mialam jeszcze 19 lat ;O oczywiscie nieplanowana ciaza, ale mieszkalimy razem itp. slub wzielismy jak Julka roczek skonczyla... pozniej zaczelismy sie starac o drugie... i sie udalo , niestety na poczatku 4 miesiaca poronilam.... pozniej chyba 7 miesiecy nie moglam zajsc w ciaze po zabiegu. no ale jak sie udalo to podwojnie!! haha. teraz juz sobie nie wyobrazamy ze mogloby byc inaczej

tez ostatnio farbowalam, ale musze jeszcze raz... bo tez maja taki niejaki kolor ;p

nooo to teraz będziesz mamuśką na całego:) fajnie....najważniejsze że jesteśmy szczęśliwe...i że niedługo nasze szkraby przyjdą na świat....ale niech się nie śpieszą;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry