• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
mam 2 woki ubranek po niej...dlatego nie za dużo kupowałam...dla dziewczynki.....mam też dużo sprzętu po niej...podgrzewacz,wanienka niania, karuzela łóżeczko leżaczek, kojec, łóżeczko turystyczne, laktator itp.:) więc wszystko mi odpada.... a do tego jak Laura miała się urodzić to miałam szała na jej punkcie i kupowałam śliczne ubranka....więc większość jest odemnie i w moim guście:)

dziewczyny tak teraz sobie mysle, ze te body co kupiłam to całe gołe nóżki są..a co na dół sie zakłada, bo przeciez to zima bedzie jak sie urodzą..

popieram rabbit co do ubioru ;)
nie ja nie mam rodzenstwa, jestem jedynaczka ;p
ogolnie jestem z bydgoszczy a do anglii przyjechalam jakos 4 lata temu...
meza poznalam w bydgoszczy w szkole jak chodzilam na angielski- moj nauczyciel, ale w moim wieku wiec tez jeszcze gowniarz :-D

fajnie romans z nauczycielem....rrrrrr....:-) mój mąż był moim sąsiadem mieszkał 3 domy dale i 3 lata gadaliśmy przez gg i nigdy nie spotkaliśmy się...bo raz ja raz on był w związku...ale zawsze nas coś ciągło do siebie...i tak 3 lata na gg...dlatego na obrączkach mamy nicki gg:)

reklama
waaaa ale fajnie i jak romantycznie ;) dobry pomysl z tymi nickami na obraczce, my mielismy narazie tylko slub cywilny tu w Anglii ale od nowego roku zaczniemy zbierac kaske na koscielny i zrobimy w Polsce, nie ma to jak polskie wesele ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry