• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

to fakt mamy sa kochane ... ;) zobaczymy, ja nie bardzo lubie planowac takie rzeczy bo potem zycie i tak ze mna wygrywa... ale mowie sobie ze jesli one beda polozone glowkowo, i wiekszosc bedzie zalezalo ode mnie, mojego ciala i sil to mysle ze dalabym rade...
wyplulam ponad 4kg babla to moze z mniejszymi szybciej pojdzie... zobaczymy ;)

reklama
Ale macie tempo mamuśki..ja własnie byłam na shoppingu pierwszy raz od 4 miesięcy, co prawda tylko dwa sklepy ale jak dobrze mi to zrobiło!!:-D Kupiłam w mothercare 8 bodziaków za jedyne 7e i łaziłam,oglądałam, dotykałam i czułam sie pierwszy raz jak pełnoprawna ciężarówka!!
A ja też dzisiaj bede miała piwko karmi malinowe, jak mój M kupił to sie oburzyłam, ale tylko do 0,5% alkoholu ma ;-).

karola79 zauważyłam, ze mamy podobne gusta co do imion, ja planuje Tośkę i Franka albo Amelkę, a widze, ze Frania juz masz i Toska tez w planach!
milena respect za poród ponad 4kg potworka :szok:

Ewaw super,ze zrobilas sobie taki wypad ;) humor od razu lepszy :-)
no moja Julka miala 4400 ale na usg powiedzieli -niepamietam dokladnie ze wazy ok 2900-3000 gram cos w tym stylu. a wyszsla 4400. lekarzom bylo do smiechu ze chyba jadlam przez cala ciaze banany, a mnie juz mniej bo polozne mialy do mnie pretensje,ze nie pcham jak nalezy:wściekła/y: to sie pozniej zdziwily ;p

Hej ciezarowki.U nas sloneczko,piekna pogoda siedzimy na kocykach pod gazebo:-)
Dziewczynki sie ladnie bawia:-)Rok temu siedzialam i kwiczalam.Wiekszosc w lozku bo upal nie dawal zyc:-)

u nas tez sloneczko wyszlo, ale mi jakos sie nie chce na dworze siedziec bo duszno mi...
sprzedajesz moze ubranka i rzeczy po dziewczynkach na ebay?? jak tak to wyslij mi swoj nick na przyszlosc ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry