Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
rainmanka mam pytanko czy liczyłaś ruchy przy twoich maluchach, bo tak sie zastanawiam jak to jest w bliźniaczej, kiedy nie wiadomo które sie rusza?
nie, ja nie liczyłam bo one i tak jakos mało szalały (moze dlatego ze miałam mały brzuch?) i wszystko działo sie tylko z jednej strony brzucha bo tak były ułozone.
Nie pytałam tez o dł szyjki bo bym sie tylko stesowała ze za krótka, a lekarka to sprawdzała i gdyby cos bylo nie tak to by reagowała.
W ogole jedyna rada mojej lekarki to bylo jak najmniej czytac na internecie.![]()
fajnie my możemy marzyć o takiej wadze dzieciaków....pewnie będą malutkie...ja się boję trzymać takich dzieci...mam nadzieję że jak urodzę to przyjdzie instynkt...bo bardzo się boję tego że sobie nie poradzę....że nie będę wiedziała jak trzymać jak karmić...co zrobić jak płaczą itp