• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
fajnie my możemy marzyć o takiej wadze dzieciaków....pewnie będą malutkie...ja się boję trzymać takich dzieci...mam nadzieję że jak urodzę to przyjdzie instynkt...bo bardzo się boję tego że sobie nie poradzę....że nie będę wiedziała jak trzymać jak karmić...co zrobić jak płaczą itp

rainmanka mam pytanko czy liczyłaś ruchy przy twoich maluchach, bo tak sie zastanawiam jak to jest w bliźniaczej, kiedy nie wiadomo które sie rusza?

nie, ja nie liczyłam bo one i tak jakos mało szalały (moze dlatego ze miałam mały brzuch?) i wszystko działo sie tylko z jednej strony brzucha bo tak były ułozone.
Nie pytałam tez o dł szyjki bo bym sie tylko stesowała ze za krótka, a lekarka to sprawdzała i gdyby cos bylo nie tak to by reagowała.
W ogole jedyna rada mojej lekarki to bylo jak najmniej czytac na internecie. :)

nie, ja nie liczyłam bo one i tak jakos mało szalały (moze dlatego ze miałam mały brzuch?) i wszystko działo sie tylko z jednej strony brzucha bo tak były ułozone.
Nie pytałam tez o dł szyjki bo bym sie tylko stesowała ze za krótka, a lekarka to sprawdzała i gdyby cos bylo nie tak to by reagowała.
W ogole jedyna rada mojej lekarki to bylo jak najmniej czytac na internecie. :)

No to mnie uspokoiłaś bo moje tez czasami słabo sie ruszaja, tak do 27tc to kopaly a teraz to bardziej sie wierca i przewracaja, tez czasami mam schiza jak jest pare godzin przerwy i mimo ze robie wszystko zeby je obudzic a one nic, wiec doszlam do wniosku ze jak rano je czuje i wieczorkiem to jest ok. Tez o dziwo czuje je z jednej strony, głównie z lewej. Skoro ty mialas podobnie to mnie uspokoiło. Zreszta to liczenie to jakas paranoja bo u kazdego jest inaczej i kazde ma swój cykl dnia.

A co do tego czytania to masz racje, nic tylko sie czlowiek stresuje jak czyta.

fajnie my możemy marzyć o takiej wadze dzieciaków....pewnie będą malutkie...ja się boję trzymać takich dzieci...mam nadzieję że jak urodzę to przyjdzie instynkt...bo bardzo się boję tego że sobie nie poradzę....że nie będę wiedziała jak trzymać jak karmić...co zrobić jak płaczą itp

Też sie tego boje ale moze to przyjdzie instynktownie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry