• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

karola 79 - jestem jestem :) tylko nie zawsze mam czas laptopa otworzyć :I a Majka m rzeczywiście zaczerwienione gardło, więc może to wczesna faza anginy. Temperatura sie utrzymuje, więc jutro pewnie jutro znowu wezwiemy lekarza.
A Twój Franio jest przez ciebie dopilnowany.. nie ma to jak mama. Ja czasami żałuję że wrociłam do pracy tak szybko, jak urodzą się bliźniaki to coś muszę wykombinować żeby wrocić tylko na 1/2 etatu czy coś..

A Twoja teściowa to światowa kobita widzę :) może i dobrze że jest tak daleko to za często Ci ciśnienia nie podnosi jak ją rzadko widujesz :)

rabbit - ja wczoraj zjadłam 6 bananów. Pod rząd :) bliźniaki chyba lubią owoce..

reklama
bozieee za nudzę się......i mam tak jak ty karola tu się nudzę ale jestem słabiutka.....obejrzałam właśnie Och! Karol....ale porażka....a co do jedzenia to chodzi za mną pizza...jak mąż wróci z paintballa to zamówimy.....mniam...uwielbiam pizze....inne fast foody mogą nie istnieć....

ja lubię taką z salami pieczarkami peperoni....albo cebulką i boczusiem....a wogóle chyba wszystkie...:P

a ty lubisz pizze?? ja wogóle lubię włoską kuchnie...za to nie przepadam za chińską,,,,

oo i często mój mąż robił smażony ser pleśniowy a do tego bagietkę pieczoną z masłem czosnkowym i czerwone winko...brakuje mi tego bo z tego co wiem nie można sera pleśniowego w ciązy...:(

Ostatnia edycja:
karola 79 - jestem jestem :) tylko nie zawsze mam czas laptopa otworzyć :I a Majka m rzeczywiście zaczerwienione gardło, więc może to wczesna faza anginy. Temperatura sie utrzymuje, więc jutro pewnie jutro znowu wezwiemy lekarza.
A Twój Franio jest przez ciebie dopilnowany.. nie ma to jak mama. Ja czasami żałuję że wrociłam do pracy tak szybko, jak urodzą się bliźniaki to coś muszę wykombinować żeby wrocić tylko na 1/2 etatu czy coś..

A Twoja teściowa to światowa kobita widzę :) może i dobrze że jest tak daleko to za często Ci ciśnienia nie podnosi jak ją rzadko widujesz :)

rabbit - ja wczoraj zjadłam 6 bananów. Pod rząd :) bliźniaki chyba lubią owoce..

Dla mnie ona moze byc naczelną Vogue'a :-D dajcie spokój dziewczyny to tez jest temat na komedie ale przynajmniej ma super syna

oj, ja tez lubie pizze, najbardziej z pepperoni i z tunczykiem. I uwielbiam owoce morza choć jak mój M zrobił w piatek wieczorem krewetki to sie popłakałm bo tak mi zajechało i strasznie wymiotowac zaczęłąm o FU!!!!!normalnie jestem od nich uzalezniona nie wiem skąd taka reakcja. A przed chwilą wciągnęłam lody malaga ze zmiksowanymi malinami-O D L O T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry