reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
ja czape tez zamowilam ale czapka bedzie dopiero za tydzien , buty i reszta mojego zamowienia bedzie jutro... ;) oni maja zajefajne ciuszki

super sa te spodniczki, tylko moja Jukla by je szybko zniszczyla, mamy jedna tutu spodniczke, ale i tak zado uzywamy ja...

Milenka daj znać plizz jak jest z rozmiarami czapeczek bo nie wiem jaki rozmiar na 3 - 6 miesięcy:(
jakoś nie kapuję tej rozmiarówki jeszcze

dziewczyny ubranka prześliczne - sama wydaję na nie fortunę:)ale jest to niesamowicie przyjemne:)
rabbit - moja mama ma to samo co Twoja siostra - wszystko musi do siebie pasować a najlepiej jak ubranka dla Jasia i Basi mają podobne motywy:)jak układała mi ciuszki w szafie to myslałam ze padne wszystko do siebie musi pasować - oj kochana mama:)

my po wizycie u kardiologa z wynikami z holtera i echa serca i wszystko ok uffff

karola suuper że wyniki dobre...:) a mamusia kochana..w końcu bliźniaki hihihih.. ja nie mam pasujących rzeczy ale tylko z tego wsględu że dużo dla dziewczynki miałam...ale pewnie jakbym kupowała to takie same ale w innym kolorze:)

karola ja Ci powiem tak wiem,ze w Pl kupuje sie na obwod glowki w cm, wiec wszystko zalezy od glowki malucha ja jak szukam to zawsze wpisuje czapeczka i 3-6 albo 6-9 mies bo u nas tak jest.
ale mysle ze jakos 42-44cm
super ,ze wyniki w porzadeczku ;)

Ostatnia edycja:
aaa miałam wam napisać...hehe myślałam że się posikam ze śmiechu...przyszedł mi stanik do karmienia czarny...więc przymierzyłam i pokazuję się mężowi...on patrzy no i mówi noo normalny....a ja ciach i wszytsko na wierzchu....jego mina bezcenna...hehehe mówi że do gry wstępnej będzie dobry hehehehe....

reklama
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahaha, mój na piersi w ciązy i podczas karmienia mówi OSM-okręgowa spółdzielnia mleczarska.
Ale dzisiaj nuuuuuuuuuuuuudny dzien. Widze, że o ciuszkach klepiecie, ja tez jestem uzalezniona od kupowania ubran dla Franka. Wydaje na nie mase kasy, a w połowie w zasadzie nie chodzi:zawstydzona/y:
Ale Gap i Zara maja takie boskie rzeczy, że naprawde nie moge, choć przyznam że H&M tez ma fajowe-i ceny lepsze. Z butami tez mam prosto Ecco I Geox ale jak teraz bedziemy miec 3 dzieci to jak zapłace za 3 pzry butów w ecco to nam prąd odetną i komornik bedzie musiał zabrac mi fure:-D

Do góry