reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
mamaMacka ale fota sukienka na Tobie, a nie sama sukienka:)
a Solar ma super rzeczy i długo służą, mam niektóre swetry co po 5 lat mają i są super:)

20110712126[1].jpg

to czarne moze byc jako kokarda ale ja sie lepiej czuje jak cos mi cycki trzyma :) po bokach tez jest troche wieksza wiec w kazda strone moge tyc a na 2 dni przed weselem pojde do krawcowej i zbierze co trzeba :)

ja niekiedy nie wiem na co patrzę...czy na tv czy na kompa hehehehe

dziewczyny...mam dziwne pytanko....bo mężuś mi zakupił pedicure jutro i nie wiem czy kobiety w ciąży tak mogą moczyć nogi i wogóle masaż itp....nie pobudzi skurczy??

reklama
powiedz kosmetyczce ,ze jestes w ciazy... nie czekaj - chyba zauwazy :-D spytaj tylko czy srodki ktorych uzywaja sa bezpieczne w ciazy , a o skurcze sie nie martw tylko relaksuj!!

Do góry