reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
rabbit mozesz isc, tylko uprzedz tak jak milena mowi, a ja dziewczynki zmykam spac bo padam po tych zakupach dzisiejszych...

aaaaa i kupilam mojemu smykowi kurtke przeciwdeszczowa za 29,99 :D w reeserved :) a tak szczerze to wzielam mu dwie (na przyszly rok tez ;) )

ja tez narzekam przy kazdej mozliwej okazji... ale co tam mamy prawo ;-) juz sie ni moge doczekac jutra az przywioza Julki ubranka yay! specjalnie zamowilam na srode zeby meza w domku nie bylo:-D

hehe cwaniara...ale ja też tak robię....siostra ze swojego konta kupuję i na jej adres hihih

ja też uciekam spać,,,,,dobranoc mamuśki....

Ostatnia edycja:
Ja dopiero teraz jestem jak juz spac poszlyscie.
Dzis mialam busy dzien i strasznie nerwowy .

mamamackaale kiecunia sliczna bo tobie slodzic nie bede bos laska boska!

Milena po co pokazywalas te czapki?Nie wiem ktore teraz kupic!
A o czym ty mowisz, ze placisz w next na raty czy co bo nie kumam:-(

A ja spac nie moge bo moje najstarsze dziecko zwraca..

hej mamuśki, ja za Wami nie nadązam z czytaniem nie mowiac o pisaniu:shocked2:, na kompie siedze zadko bo mi sie po prostu nie chce a czasmi chwile posiedze i mi niedobrze.
ja teraz walcze z jakas infekcja - prawie stracilam glos, troche pokaszluje, troche mam katar- sama nie wiem o co chodzi takze chyba pojde sie przebadac
moja maluszki brykaja w brzuszku, raz wiecej raz mniej - zalezy od dnia,oczywiscie jak sa spokojne to panika a jak cos za bardzo fikaja to tez sie zastanawiam czy aby wszystko ok. wizyte mam w przyszlym tygodniu, jak tak sobie licze to jeszcze 5 tygodni , minie 34.tc i szkrabiki moga przychodzic na swiat:szok: alez ten czas leci byle koncowka tez szybko zleciala no i byle zatrzymac dzieciaki w brzuchu do tego czasu.

Mam nadzieję, że mimo wszystko sie wyspałas, a wymioty ustały.

Dziewczyny, powiedzcie mi bo moze była o tym mowa ale nie zarejestrowałam, czy Wasze blizniaki to wynik in vitro, hormonów, genów czy cudownego ;-)splotu okolicznosci zwanego potocznie przypadkiem podwójnej owulacji:-D:-D:-D
U mnie to totalny mega przypadek, mało tego mój mąz mimo nauki jest przekonany, że to on jest TAKIM KOWBOJEM:szok::-D:-D:-D

co ostatnio upolowalam na ebay
zestaw za 5,5 funta :
262361_2156824114463_1062270100_2550862_7271480_n.jpg

i to nowe za 3 funty ;)
284301_2156824314468_1062270100_2550863_2982153_n.jpg

AJ HEJT JU!!!!!!!!!!!!!!;))))
Ale piękne rzeczy, rany ja tez takie chce. Sliczne i nie takie przesłodzone dziewczynskie bezy, których nie nawidze. Zakochałam sie w tych ubrankach, ja nie potrafie szukac na internecie.
Sa naprawde piękne, wspaniałe i cudowne, laski bedą wyglądały w nich totalnie.

reklama
u mnie chyba geny. Babcia mojej mamy miała 2 x bliźniaki ale nie przeżyły, siostra mojej mamy ma bliźniaczki, ojciec mojego ojca był jednym z bliźniaków i teraz ja mam dwujajowe. Przed zajściem w ciąże odstawiłam tabletki anty (2 cykle odczekałam i za pierwszym strzałem pojawiły się dwie kreseczki na teście). Wczoraj czytałam w piśmie dziecięcym że bliźniaki występują tylko za sprawą mamy. Tata nie ma nic do powiedzenia, bo to kobieta albo uwalnia dwie komórki albo komórki kobiety się dzieli na dwie więc pewnie męża zmartwisz

Do góry