reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
NEXT,GAP,ZARA, H&M, GYMBOREE -czad!! ja mam o tyle szczescie,ze Julki ubranka zostawie dla blizniaczek ;) to w sumie laduje nie az tak na marne, ale przyznam ze Julka w wielu tez nie chodzi...
a buciki z ecco mamy tylko jedna pare -sa suuuuuuper, ale mojemu mezowi szkoda wydawac na buty tyle kasy, dlatego tez sama kupuje juz jej rzeczy :cool:

co ostatnio upolowalam na ebay
zestaw za 5,5 funta :
262361_2156824114463_1062270100_2550862_7271480_n.jpg

i to nowe za 3 funty ;)
284301_2156824314468_1062270100_2550863_2982153_n.jpg

aaa miałam wam napisać...hehe myślałam że się posikam ze śmiechu...przyszedł mi stanik do karmienia czarny...więc przymierzyłam i pokazuję się mężowi...on patrzy no i mówi noo normalny....a ja ciach i wszytsko na wierzchu....jego mina bezcenna...hehehe mówi że do gry wstępnej będzie dobry hehehehe....

mój uczył się jak szybko odpiąć te miseczki:)
oj te chłopy...

dziewczyny musze sie pochwalic :)
kupilam sobie dzisiaj super kiecke w Solarze na wesele znajomych za.... 69 zł :D :D :D przeceniona z 200 :D :D :D :D i jest tak uszyta ze moge rosnac i rosnac i rosnac :D :D :D musze obczaic jak tu fotke wrzucic to wam zdjecie pokaze :)

reklama
Do góry