reklama

Ciąża bliźniacza

hejka....jestem w szoku...jaki tu tłum z rana....wow..:D fajnie... ja niedawno wstałam, śniadanko zjadłam...a teraz czas na kompa...dzisiaj mam zajęty dzień...ale to dobrze nie będę się tak nudzić....

Manila i Milena wytrzymamy nawet do 37 tygodnia....jak nie my to kto :P ja w poniedziałek mam wizytę u gina...ciekawe czy dzieciaki urosły i czy szyjka się trzyma....hmmm...

reklama
hehe net to błogosławieństwo!! bo bym chyba zwariowała w tym domu....a w tv nic nie ma ....same powtórki.... a tak to szperam tu i tam, na BB na FB i na allegro..... i dzień szybciej mija....:)

dziewczyny czy 34, 36 czy 37 oby dzieciaczki były zdrowe:) i gotowe do przyjścia na świat:) więc trzymam mocno za Nas wszystkie kciuki, kochane Mamusie:)

ja niby też po śniadanku jestem ale .... nio właśnie mam na cos jeszcze ochotę tylko nie wiem na co??? bbuuu
Łatwiej by było gdybym jednak wiedziała:) czyżbym zachcianki miała???

ja postawiłam dziś na słodkie:) bułeczka z dżemikiem z czarnej porzeczki, pół banana i śliwka, ale mam wrażenie że cały czas to nie jest to...:( a dziś na paróweczki nie mam ochoty
Milena smacznego śniadanka i oby córcia wstała wyspana:)

Wow ale mój brzuszek skacze:szok::szok::szok: to co widzę nie jest na pewno okrągłe:) to chyba łokcie, kolana i pięty a poruszają się w takim tempie jakbym w brzuchu miała maraton:)
ogólnie bardzo przyjemne uczucie choć czasami bywa boleśnie:)

Ostatnia edycja:
ja mam straszną ochotę zafarbować włosy dzisiaj na ciemno...już nie mogę na siebie patrzeć...w tych nie wiadomo jakich włosach...wrrr jak się wkurzę to kupię farbę....i jeszcze skoczę do kosmetyczki na brwi

przez to siedzenie w domu....i utycie 17kg czuję się taka nieatrakcyjna...nawet mi się malować nie chce.,...

Ostatnia edycja:
reklama
rabbit a co se zalujesz?? ja bede farbowac jutro , bo wczoraj po poludniu wlosy mylam wiec nie bede na swieze robic, a henne tez bym chciala... ale nigdy nie robilam... musze kiedys sprobowac ;)
robicie faba w plynie czy piance?? bo ja od roku robie w piance i taaaaaaaak zycie ulatwia ze szok ;)
nie martw sie zzucimy szybko kilogramy jak maluszki przyjda na swiat , bedziemy zabiegane i zejdzie w mig ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry