reklama

Ciąża bliźniacza

ja farbuję w płynie...jakoś tak się przyzwyczaiłam...a teraz w ciąży to wogóle farbowałam bez amoniaku Lorealem...nie jestem zadowolona z tej firmy...włosy mam po nich suche i zniszczone...wcześniej farbowałam tanią farbą z Garnier chyba 12zł płaciłam i miałam piękne błyszczące.,...Loreal przereklamowany

reklama
teraz mam loreal w piance o taka
0007124919728_180X180.jpg
:)

ehh.. dziewczyny, ale mam sajgon w domu, pracy.. ale na szczęście przyszły tydzień mam urlop to sobie odpocznę :happy2:

karola79 - ja sie nie przyznałam mojemu lekarzowi że byłam juz na usg genetycznym :cool2:
bo raz: wiem ze by się zdenerwował :-D a dwa że chciałam żeby też mi zmierzył tą przezierność i kości nosowe. Tylko jak wyszłam od niego z wizyty to zajrzałam w kartę ciaży i mi jednak wpisał że ciąża dwuowodniowa i dwukosmówkowa. A na opisie usg genetycznego mam wpisane: "widoczne dwa worki owodniowe, jedna kosmowka, grubość przegrody międzyowodniowej 1 mm, brak objawu Lambda" I takim to sposobem nie wiem jaki mam rodzaj ciąży :confused2:
A jak Franio? zdrowy?

rabbit - ja odkąd zaszłam w ciążę też farbuje Lorealem - Casting i niestety bardzo szybko kolor mi blaknie.. wcześniej malowałam Brillance i trzymał się znacznie dłużej (blond).

Milena23 - ja też sie przyzwyczaiłam do malowania farbą w płynie.. henny też nie robiłam, jakoś się boję..

ale u nas leje, parszywa pogoda

youstta- nie martrw sie waga, mowie Ci ;) przynajmiej wiesz,ze malenstwa rosna ;)
ja nie mialam wogole tego usg genetycznego, bo w szpitalu namieszali i bylo juz za pozno zeby zmiezyc te kosci nosowe i kaczku bo to chyba do 14 tyd ie robi... ehh ;/ale mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok...

wszystko będzie dobrze....trzeba optymistycznie patrzeć.....:) dzieciaki będą zdrowe, piękne, bedą całe noce spać, zrzucimy kilogramy w 3 tygodnie....nasze piersi po karmieniu będą sterczeć jak po sylikonach....nasi mężowie będą nam pomagać i wspierać, i zawsze będą nas rozumieć bez słów...hehehehhehehehe to jest mój optymizm co wy na to]]??

jeszcze jedno za to że urodzimy bliźniaki państwo będzie nam dawać 5000zł miesięcznie :D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry