pauli1983
Fanka BB :)
ivi i to jaki. ja mam przy lozku rolke papieru bo chusteczki starczaly na dwa razy. rano jest najgorzej tak jak mowisz. w ciagu dnia jakos przechodzi, ale ciagle mi sie wydaje, ze mam katarzysko. A TO JUZ NAPEWNO NORMA wyczytalam to w 3 ksiazkach. a poczatku ciazy to w ogole mialam takie krwotoki z nosa, ze wystaczalo ze schylalam sie nad wanna do umycia glowy i cieklo jak z kranu. bylam z tym nawet u laryngologa powiedzial ze to normalka kazal plukac woda morska w sprayu i siąkac. ale mnie ta woda drazni gardlo wiec wole chwile sie nad umywalka pomeczyc i dmuchac niz to sobie wciskac w nos.Dziewczyny, skoro juz o delegliwosciach to macie moze problem z katarem? No nie takim normalnym, ale cos w tym rodzaju. Ja mam to juz dlugo i zwalam to na ciaze ;-)
Najgorzej jest w nocy. Zatyka mi sie nos i ciezko sie oddycha. Rano to czuje pelny nochal i nie latwo sie tego pozbyc ;-) Zazwyczaj w ciagu dnia przechodzi, ale noca wszystko zaczyna sie od nowa. W sumie to juz wieczorem, bo czasami tez przez to ciezko zasnac.

Od 17tyg tyje po 1kg/tydz. A ile waza Twoje maluszki moniora teraz?
:-):-)
Bo to bedzie oznaczalo cukrzyce, a niby przez nia moga jakies komplikacje byc..I pewnie dieta bedzie! Juz sie bojee..
ma zakaz kupowania "ptasiego mleczka"!!!!!