Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lusterko jak podlozylam to sie przerazilam!a myslalam ze mnie to ominie! Ale wkoncu w brzuchu jzu 3,5kg i coraz ciezej!Byleby mocniej nie popekal:-(
Jeszcze wypowiem się na temat immunoglobuliny. Osobiście nie widzę konieczności podawania jej przed porodem, szczególnie jeżeli jest to pierwsze dziecko/dzieci (no chyba że wcześniej było poronienie, ale po poronieniu "z urzędu" powinno się dostać immunoglobulinę).Nie słyszałam o takiej praktyce a pracuję w laboratorium serologicznym. Nie ma przeciwciał, wyniki ujemne, nie było wcześniej przecieku matczyno-płodowego, więc nie rozumiem zasadności podawania immunoglobuliny anty-D. Zresztą tak jak któraś z was napisała, podanie jej przed porodem daje fałszywie dodatnie wyniki, bo przeciwciała anty-D utrzymują się we krwi kilka miesięcy. Czyli w badaniu serologicznym na obecność przeciwciał wynik będzie dodatni. Uniemożliwia to czasami identyfikację przeciwciał o innej swoistości.
yenefer pisze:iws to chwal się jakąś fotką pokoju dla dziewczynek. Na jaki kolor masz pomalowane ściany?
IWS mnie to dretwieje prawa reka calkiem, a ten weekend mam praktycznie nie przespany przez kregoslup.nie ma pozycji , w ktorej wylezalabym dluzej niz 7 minut. chodze normalnie na rzesach bo w ciagu dnia jest tak samo. do tego dziewczyny szaleja wczora daly mi taki koncert od 23 do 3 rano , ze myslam ze przeskakuja siebie na wzajem![]()
Dzięki za informację. Człowiek już głupieje od ilości tych wszystkich badań, szczepień itp. Tym bardziej, że pierwszy raz się z nimi styka i się na tym nie zna
Jak już doprowadzę do porządku to może wkleję cosik
Ściany są w kolorze magnolii. Mebelki - szafa i szafka z półeczkami białe Ikea Hensvik (jednak), sosnowa komoda wybielona samodzielnie i karnisz wybielony także.
Zasłonki mam w paseczki - brązowo-beżowo-kremowo-białe. Póki Małe będa małe to mamusia może sobie poszaleć z urządzaniem a jak podrosną to zobaczymy co lubią: kolory, kształty, bajki itp.

ja sobie pojadlam lodow z bita smietana i nutella. m chcial mi dogodzic, to tak sobie dogodzilam ze mialam nocke z glowyJa też mam ciężko z leżeniem. Pozycji nie mogę dobrej znaleźć a żeby się poprawić to jęczę jak jakaś starowinka. Zasapać się tylko można a nie poprawić. Mąż ciągle mnie przesuwa i pomaga wstawać.Tylko na siedząco nic nie boli ale ile można. Jak postanowiłam pospać w takiej pozycji półsiedzącej to myślałam, że kręgosłup mi do pupska wszedł
Tak źle i tak niedobrze. Do tego Dziewczyny niedobre strasznie. Wczoraj zjadłam galaretkę w czekoladzie (pierwszy raz w czasie ciąży) - Matko - jak zaczęły szabrować! Po czekoladzie tak nie było!
yenefer ja tez na allegro, nie ktore sa naprawde śliczne. chcialabym znalezc jeszcze jakies pojedyncze wielkie kwiaty-naklejki zeby tak miedzy tymi imionami ze 3 nakleic, zeby nudno nie bylo, ale jakos nigdzie nie moge upatrzec.nie ma za co;-)
pauli1983 ja też chcę takie literki z imionami. Ale kupię na allegro bo w peticado cena mnie powala na kolana![]()