reklama

Ciąża bliźniacza

Hej dziewczyny, ja wrocilam wlasnie ze szpitala. jestem zalamana totalnie, chce mi sie wyc!
po pierwsze bede sie meczyc z tym bolem az do porodu a i nawet po, bo to pozniej zlezy czy i jak wszystkie stawy , miesnie itp wroca na swoje miejsce...
po drugie dowiedzialam sie,ze mam paciorkowca typu b, i juz dzieci tuz po porodzie beda szprycowane chemia i roznymi antybiotykami. nie chce mowic jakie sa skutki zarazenia sie przez dziecko ta bakteria bo az mi niedobrze sie robi...
no ale dostalam 'cudowny lek' - paracetamol i przyszlam do domu. mam lezec i odpoczywac i oczywiscie niczym sie nie martwic... :confused2:

reklama
oooo ku ....................................wa mac
no to pieknie, jeszcze na koniec Cie dopadło, co za scierwo.
Ja nie moge spac, przed snem miałam taki skurcz ze myslałam ze padne,dobrze ze mam ta wizyte bo czuje sie nie swojo

hejka laseczki....to budzenie mnie o 6 rano doprowadza mnie do szału....ja w nocy budziłam się dokładnie ci godzinkę na siku...ale czuję się dobrze...widzę że wy spać nie możecie..bidulki.....

milena współczuje tego bólu a jeżeli chodzi o paciorkowca to jak będziesz mieć cc to nic nie grozi dziecią....spokojnie....paciorkowiec znajduje się w pochwie....a dzieciaki są bezpieczne i nie powinnie faszerować ich niczym..u nas tak się nie robi....a b.dużo kobiet to ma....

Czołem z rana, noc do bani:dry:ale maz zrekompensował sie od rana, włacz mi jakies hity,poleciał do sklepu i bedzie robił swoja magiczna jajecznice, a ja mam słodkie lenistwoooooooooooooooooooo:cool2:az skandal:cool2:
Co Rabbitku daja Ci na sniadanko?

karola ja tez mam takiego lenia :) leze sobie i pije kawke :) pozniej moze tylko jakies pranko wstawie i tyle :) chce tez bejca przemalowac przewijak dla dziewczynek, ale to tez pikus bo to przecie 4 deseczki na krzyz ;)

dzieki dziewczyny. musze sie troche uspokoic, bo nie dzosc ze dupskiem nie moge sie ruszyc z miejsca, to jeszcze musze myslec o tym... a jak mi wody pojda czy mala zejdzie w kanal rodnu to po ptokach...

Ewelinko- nie szalej za duzo, bo po 60 kg pomodorow , nie wolno sie forsowac!! a dalas czadu :P

reklama
kobitki WYLUZOWAĆ!!! tylko spokojnie.... Milena nie ma co się denerwować bo będzie gorzej...myślenie pozytywne tyle nam zostało....Ewelina aa ty leż i dupki z łóżka nie podnoś.....Tossa ja też tak miałam w 20-25 tygonidu że ciągle jakieś dołki i ryki.... to tylko hormony....

a ja dzisiaj śniadanka ze szpitala nie jadłam...wczoraj zachciało mi się paprykarzu szczecińskiego i dzisiaj go zjadłam z bułeczką....:)
mnie humor dopisuje :) jak już mam termin to odliczam....dzisiaj znowu dostałam laskę na zabieg jednodniowy nie dało jej się wyciągnąć wkładki...jakiś zrost....także przerobie trochę tych kobitek hehehe....dobrze ze mam neta i was....ahhh kochane BB

zarażam was moim optymizmem i radością!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry