reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Witajcie !
wCzoraj po poludniu wrocilismy w komplecie do domku .
Jestesmy tacy szczesliwi, tego nie da sie opisac, to jak niebo na ziemi .... Dziewczynki sa przekochane
Szczegoly napisze, jak znajde dluzsza chwile, a jest o czym pisac...
Powiem tylko tyle, ze takich zespolow lekarzy, ktore stanely na naszej drodze, zycze kazdej z WAs. Niesamowite przezycia, wzruszenia... Wspaniali ludzie ... Za kazdym razem jak o tym pisze i opowiadam nie moge opanowac lez szczescia, kazdej z WAs tego zycze...

Ashiarona gratulacje!!!!! Super przeczytać, ze wszystko ok, i ze jesteś zadowolona z opieki :)
Milenka będzie dobrze, musi być ;)
Paulinka ładny brzunio :)
Tossa a ty kochana to nawet jak masz lenia to obiadek zrobisz, a ja to bym tyłka z fotela nie ruszyła ;)

Ja się dziś wzięłam ostro za ogródeczek i już baaardzo żałuję. Leżę w łóżku z laptopem, bo nie mam siły siedzieć. Przegiełam troche i dobrze, ze mężuś był przed domem i zgarnął mnie w ostatniej chwili, bo bym zemdlała...głupia baba ze mnie :wściekła/y:

Ashiarona gratulacje!!Super, ze juz w domku jestescie, ciesz sie każdą chwilą z maluszkami :-).
Milenka głowa do góry, dobrze ze wykryli tego paciorkowca,tylko czemu chcą Cie tak długo trzymać..zamęczysz sie bidulko, ale dzieci bedą wypasione na maxa ;-).
MoniaN dbaj o siebie kochana i nie nadwyrężaj az tak.
Rabbit dobrze, ze humorek lepszy,i jakie smaki :-D!

Ashiarona - gruatulacje !!! super że jesteście już w domku :))

załączyłam moje dziesiejsze zdjęcie brzucha, ciekawe czy czegoś nie pokręciłam:-)
jeszcze jedno jest tu: http://www.garnek.pl/youstta

Załączniki

• DSCF7033.jpg
    DSCF7033.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry