reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Witam Mamusie :)

Na początku chciałam pogratulować Ashiarona :-) Ale super ! Pisałaś że planujesz na 37 tydz i super że wszystko się tak udało !

Wybaczcie ale nie sposób doczytać Waszego forum,a pojawiam się od czasu do czasu,bo brakuje tego wolnego czasu :-D a co dopiero jak urodzą się dziewczyny :szok:

W piątek mam wizytę,dowiem się więcej co i jak? Strasznie jestem ciekawa ile moje Lejdis ważą ? Na kiedy CC? I milion innych pytań!

Wózek kupiony .Postawiłam na X-lander i myślę że dobra decyzja ,zobaczymy jak to jeszcze będzie gdy dwie dupinki będą w nim jeździć :-D

Muszę kupić jeszcze mleczko dla dziewczyn i nie wiem jakie? Mój Hubert był na cycku przez 4 miesiące,później mleczko Bebilon.Teraz zastanawiam się czy też Bebilon? Oby tylko były zdrowe i nie miały kolek,bo tak się boję.
Ponoć dziewczynki nie mają kolek? Słyszałyście o tym?

Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich dzidziusie :-)

Marlenitas dziewczynki też mają kolkę, niestety :( Moja Ola była trochę ponad 2 miesiące na cycu ale musiałam ją przestawić na butle i najpierw dostawała Nutramigen, potem Bebilon Pepti (bo to alergik) ale ok roczku zaczęłam jej kupować Bebiko i dobrze je tolerowała. U nas jest tak, ze jak mama nie ma pokarmu to już w szpitalu podają dziecku Nan. U nas to dosyć "modne" mleko, ale ja nie sprawdzałam.
Rabbit biedulko jeszcze troszkę i będziesz chciała się ponudzić ;-) Wiem, ze takie leżenie i czekanie też jest męczące. Trzymaj się :-)
MamaMacka jakie pyszności na kolację :-) Za mną chodzi kiełbaska i kaszanka z grila. Mała już śpiąca, więc szybko ją wykąpie, ululam i zaraz męża zagonię, żeby grila odpalił :)

Miłego wieczorku i przespanej nocki mamusie :-)*

Ostatnia edycja:
Jestem:-)
Stanisław 1700g, Tosia 1490g. Młoda ułozona miednicowo, a synus poprzecznie-nie złe wariaty, co?
Szyjka jak Statua Wolnosci, długa i niezłomna:-D:-D:-D
Morfologia jak u nastolatki(bez nałogów)
Generalnie gra gitara.

Laski jakie macie total seksiarskie brzucholki:cool2:
Milena, Twój mąż rozwali BIG BENA i postawi tam dla Ciebie pomnik Matki Polki za te wszystkie zarazy.

Jestem:-)
Stanisław 1700g, Tosia 1490g. Młoda ułozona miednicowo, a synus poprzecznie-nie złe wariaty, co?
Szyjka jak Statua Wolnosci, długa i niezłomna:-D:-D:-D
Morfologia jak u nastolatki(bez nałogów)
Generalnie gra gitara.

Laski jakie macie total seksiarskie brzucholki:cool2:
Milena, Twój mąż rozwali BIG BENA i postawi tam dla Ciebie pomnik Matki Polki za te wszystkie zarazy.

Karola ale Stanislaw II klopsik jest i dobrze ;) mamusia tuczy oboje dobrym zarelkiem...
Boje sie pomyslec jakie utuczone beda Tossy maluszki po tych wszystkich przetworach !!! haha
a pod Big Benem to ja tylko czeresnie kupuje :cool:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry