reklama

Ciąża bliźniacza

Jestem:-)
Stanisław 1700g, Tosia 1490g. Młoda ułozona miednicowo, a synus poprzecznie-nie złe wariaty, co?
Szyjka jak Statua Wolnosci, długa i niezłomna:-D:-D:-D
Morfologia jak u nastolatki(bez nałogów)
Generalnie gra gitara.

Laski jakie macie total seksiarskie brzucholki:cool2:
Milena, Twój mąż rozwali BIG BENA i postawi tam dla Ciebie pomnik Matki Polki za te wszystkie zarazy.
Gratulacje za super rosnące dzieciaczki!!! Ale co się dziwić,że dzieci dobrze się rozwijają skoro od mamusi sam optymizm bije:cool2:
Cholercia,a mi kolejny już raz w tym tyg.leci krew z nosa,niby to krwotok jakiś obfity,ale leci,a przed ciążą nigdy mi się to nie zdarzyło.

reklama
karola, widzę że Twoje maluchy ułożone są identycznie jak moje :-)
salsik - nie chcę Cię martwić ale to w ciąży normalne...mi krew z nosa nie leci ale od samego początku ciąży krwawią mi dziąsła przy myciu zębów

no to mój dzisiejszy brzuchol
1.jpg2.jpg4.jpg

Te krwotoki sa normalne w ciazy, poprostu wszystko jest bardziej ukrwione.
Optymizm...hmmmmm no nie wiem, jakbys poczytałamoje pierwsze posty:sorry2:masakra, a teraz tez hormony daja czasem czadu.
Dzisiaj np kolezanka zrobiła mi przykrosc i wyłam w domu jak wariatka, a z natury zlewam takie rzeczy a ludzi spuszczam po rynnie jak cos im nie pasi bo zycie jest jedno i nie ma co sie spinac i szarpac....a jednak dzisiaj mnie to zabolało do szpiku kosci, to na bank hormony(mam nadzieje przynajmniej)

Ewa ja miałam 110 w obwodzie przed pierwszym porodem :) Matko aż starach pomyśleć ile na koniec tej ciąży będę miała ;)
Parę dni temu było 88 czy 89, a zaczynałam z 68cm.
Salsik mi też się zdarzyły już kilka razy małe krwawienia z nosa i to jest drobiazg w porównaniu z tym co się dzieje z moimi dziąsłami :wściekła/y:
Tossa brzuchlek pierwsza klasa :-)
Karola olać takie koleżanki !!! Ja się nasłuchałam od SWOICH znajomych jakie historie opowiada siostra mojego M. Otóż nasze bliźniaki są wynikiem długoletniego leczenia hormonalnego :confused: Zjechałam ją za głupie ploty przy pierwszej okazji:-p

Ostatnia edycja:
karola, widzę że Twoje maluchy ułożone są identycznie jak moje :-)
salsik - nie chcę Cię martwić ale to w ciąży normalne...mi krew z nosa nie leci ale od samego początku ciąży krwawią mi dziąsła przy myciu zębów

no to mój dzisiejszy brzuchol
Zobacz załącznik 386403Zobacz załącznik 386404Zobacz załącznik 386405
Dziąsła to już w sumie od 3 miesięcy krwawią,ale te krwawienia z nosa to teraz dopiero.Ale skoro wielu z Was się to przytrafia czyli poniekąd jest normą no to luz-trzeba się przyzwyczaić.
Ja zawsze z postury byłam taka jakaś"miękka"i szczupła nigdy nie byłam,każdy mi mówi,że mi tylko brzuch rośnie,a tak z tyłu to nie widać,że taka"wywalona" jestem,ale co tam-dzieci zdrowo rosną i w komfortowych warunkach hihihi

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry