reklama

Ciąża bliźniacza

ja dzisiaj weszłam do sklepu ze stanikami, i pytam: przepraszam czy macie Państwo karmniki ?
shocked.gif

:szok::-D Wariatka :-D:-D

reklama
Milenka, bo wszędzie czytam i ogólnie potocznie się mówi karmniki ...i ja tak bez zastanowienia palnęłam ...kobita zrobiła wielkie oczy co ja chcę a ja myślałam że się zapadnę pod ziemię

Ten motyw to jeszcze nic...przed transferem pół nocy nie spałam a nad ranem byłam tak nieprzytomna że włosy umyłam psim szamponem norkowym :-P bo akurat wcześniej psa kąpaliśmy i stał na wannie :-P

tossa hehehehe karmniki dobre hehehhehehe......

dziewczyny brzusie urocze....ja jutro wrzuce jak mąż mi zrobi w szpitalu....bo znowu skubany urósł hihihi ledwo łaże

a to ciuszki na wyjście dzisiaj dostałam od mamy :P Zdj_cie0039.jpg

tossa hehehehe karmniki dobre hehehhehehe......

dziewczyny brzusie urocze....ja jutro wrzuce jak mąż mi zrobi w szpitalu....bo znowu skubany urósł hihihi ledwo łaże

a to ciuszki na wyjście dzisiaj dostałam od mamy :P Zobacz załącznik 386432

Rabbit super ubranka, uwielbiam H&M, kocham po prostu, bo po stylu zgaduje ze to H&m??
tylko powiedz mi czy Ty sie zmiescisz w ta bluzeczke w paski??? :-D

Milenka, bo wszędzie czytam i ogólnie potocznie się mówi karmniki ...i ja tak bez zastanowienia palnęłam ...kobita zrobiła wielkie oczy co ja chcę a ja myślałam że się zapadnę pod ziemię

Ten motyw to jeszcze nic...przed transferem pół nocy nie spałam a nad ranem byłam tak nieprzytomna że włosy umyłam psim szamponem norkowym :-P bo akurat wcześniej psa kąpaliśmy i stał na wannie :-P
Ale jaja-uśmiałam się. Ja kiedyś przez pomyłkę zamiast umyć się żelem do higieny intymnej zapodałam sobie odświeżający żel do stóp.....między innymi z kamforą i mentolem.Wrażenia niezapomniane,ale nie polecam;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry