reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
a najbardziej meczące jest to ze znowu mam zryty beret jakimis dołami, lipa jak sie patrzy:no:
W poprzedniej ciąży było lepiej, teraz to katastrofa, chetnie zygne sobie do głowy, taka jestem na nią wściekła:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

hey:) co do snu to ja tęsknię za nim:) co prawda mogę już sobie spać w wygodnych pozycjach sprzed ciąży ale co z tego jak to są jakieś śmieszne drzemki no cóż:)

woow ile już nowych mam bliźniaczych:) trzymam kciuki

co do pampersów my używamy tych sensitive care 1 (od 2 do 5kg) i są super bardzo delikatne i nie widać odciśnietych gumek na nóżkach (tak jak przy pampersach tych z żółtego opakowania) co do huggies wczoraj po raz pierwszy założyłam i w prezencie dostałam przesikane body i spodenki u Jaśka a u małej kupka wypadła bokiem????? jak to możliwe????

hey:) co do snu to ja tęsknię za nim:) co prawda mogę już sobie spać w wygodnych pozycjach sprzed ciąży ale co z tego jak to są jakieś śmieszne drzemki no cóż:)

woow ile już nowych mam bliźniaczych:) trzymam kciuki

co do pampersów my używamy tych sensitive care 1 (od 2 do 5kg) i są super bardzo delikatne i nie widać odciśnietych gumek na nóżkach (tak jak przy pampersach tych z żółtego opakowania) co do huggies wczoraj po raz pierwszy założyłam i w prezencie dostałam przesikane body i spodenki u Jaśka a u małej kupka wypadła bokiem????? jak to możliwe????

witaj Karola, ciesz sie ze do nas zagladasz ;)
co do piluszki to moze za nisko lub za slabo zaciagnieta? nie wiem czy zauwazylam ale Huggies sa duzo bardziej rozciagliwe niz pampers dlatego musi byc bardzo dobrze zalozona, nie mniej jednak takie wypadki beda sie zdazaly przy kazdej pieluszce ;) a to bokiem, a to za duzo i wycieknie...
niestety nie da sie niektorych rzeczy uniknac ;) pozdraiwam serdecznie!!

hej dziewczynki,ja przylaczam sie do powalonych nocek :( kolejny dzien o 4 pobudka.. bol brzucha (na szczescie bardziej zoladek niz maluchy).. skonczylo sie kapiela o 5 i herbatka mietowa.. a dzisiaj to chyba jakas dietka lekko strawna...

wczoraj dostalam ciuszki z usa i sa super :) choc faktycznie tam newborn to newborn ;) wydaje mi sie ze nasze 56 sa wieksze albo poprostu zapomnialam jakie dzieci moga byc male ;)

karola2112 to jest najgorsze ja też marze o spaniu na brzuszku....a jak już fizycznie będę mogła...tooo hmmmm dzieciaki pewnie nie pozwolą hehe....aa na pampersiokach się nie znam....:) u mnie to będzie metoda prób i błędów....:) dużo zdrówka wam życzę i wielkie buziaki od cioci Ani dla Basi i Jasia :P

karola79 ja też non stop miałam doły...rycałam....i wogóle się zadręczałam mnóstwem pytań....ale w większości przypadków to hormony....i trzeba się jakoś ogarnąć....

Karola2112 ja do dzis nie używam innych pampków jak pampers. Na początek były te białe teraz zielone, czasem na dzień zakładam Dady z biedronki.Huggisy są moim zdaniem do bani, dostałam całą pakę i całą pakę bez może 10 szt wyrzuciłam...Sleep and play też rzadko kto sobie chwali
Z tym spaniem jeszcze trochę i zobaczysz będzie lepiej. Czytałam na rozpakowanych że chciałabyś wydłużyć czas między karmieniami do 4 godz...z tym też jeszcze trochę, dzieci są malutkie i nie zjedzą więcej żeby na dłużej starczyło. Na pocieszenie powiem że moje od 5 mca przesypiają całą noc. Nie każdy ma takie szczęście ale tego Wam życzę :)Śpij jak najwięcejw dzień z dzieciakami
A tak BTW śliczne imiona wybraliście :)

Rabbit ja byłam na diecie wątrobowej w szpitalu więc Twoje śniadanie to rarytas hehe. Ja to tylko serki białe a obiady wszystko w sosie z tonami marchewki :) I nawet z domu nie bardzo mogłam pojeść bo musiałam trzymać dietę:)

No i ja dzisiaj w nocy tez kiepsko spałam :rofl2:

Milena23 - wysłałam zaproszenie na facebooka..

Wiecie co, ja nie mam żadnych dołów, ale hormony mi też "buzują" bo:
- wzrusza mnie byle co. Ostatnio np. poszłam z nudów do kościoła i prawie popłakałam się na kazaniu, bo mnie wzruszyło :szok:
- strasznie irytuje mnie jak ktoś gada głupoty,zwłaszcza na mój temat :-D. Przed ciążą jeszcze przymknęłabym na to oko, ale teraz zrobiłam się jakas taka waleczna i gadam co myślę. :eek:

Tossa, Salsik
- ja myslalam że mam duży brzuchol, ale porównując nasze zdjęcia, to mój jest malutki :tak:

Rabitt sniadanka wypasione macie :-D U nas w szpitau jedzonko dobre,a najbardziej obiadki mniamm.Sniadanka leciutkie ale jakos mi to nie przeszkadzalo.U as tradycyjne tosty,dzemik,wedlinka,herbatka,mleko i platki do wyboru z mlekiem.
Rabitt a zdjecia dziewczynek Ashiarony na FB ;-)
A tak wogole witam mile panie.Zycze milego dnia.

reklama
jejku jak dobrze że nie jestem sama z tymi dołami !
dziś znowu wstałam z mega leniem ale nie wiem jak to się stało że zmieniłam pościel, uprałam brudną, uporządkowałam i przeniosłam do pudła do szafy w pokoju swoje stare staniki, wymiotłam stamtąd mega górę prasowania i znalazłam w tym 2 nowiutkie bluzki które kupiłam chyba na początku kwietnia i zapomniałam o nich :-) więc jeszcze teraz na mnie będą pasować bo były luźniejsze :-) jak się tak rozpędziłam to zrobiłam porządek jeszcze w swojej kolekcji torebek i je poodkurzałam i poukładałam jak należy na półce w szafie na przedpokoju ...a teraz siedzę i odpoczywam - głowa mnie boli...ale to może dlatego że moja teściowa wczoraj nas porządnie wk...
od miesiąca pralkę kupowała, wszystkich zaangażowała w szukanie, dupę truła że może za gotówkę za jakieś 700-800zł i takie pralki były ale ciągnęła strunę dalej, bo nie ma pieniędzy, bo nie wie czy na raty - no cuda na kiju, przedwczoraj wróciła sąsiadka z nad morza i co zrobiła moja teściowa...poleciała z nią i kupiła pralkę na raty za 1300zł a potem dupę truła mężowi że nie wie czy jej się zmieści do wyniesienia stara pralka ... taka kochana mamusia jest, że woli słuchać obcych niż własnego syna - tym bardziej że ma tylko jego, bo teść zmarł w zeszłym roku...mówię Wam - mamy dość jej pomysłów i odcinamy się od niej jak możemy, bo ja widzę też że ona strasznie nam wszystkiego zazdrości, cokolwiek w domu nie zrobimy albo nie kupimy sobie za uciułane pieniądze to ona zaraz coś wynajduje żeby nią się zainteresować a najgorsze jest to że ona mieszka 3 piętra niżej w jednym bloku...
przepraszam za mój wywód ale przegięła wczoraj pałę i musiałam się wygadać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry