reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Tossa, Ty świrze ale sie usmiałam:-DKARMNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wariatko, mistrzostwo swiata!
Noc miałam okropna, poprostu straszna, zgaga ogromniasta i nic nie pomagało, bóle brzucha i ogólna bezsennosc-makabra.

MoniaN chyba pisałas o udanej siostrze swojego męża......siostra mojego to dopiero jest historia....ale mysle ze mogły by polec na tym samym oddziale psyhiatrycznym!!!!!!!!alleluja!

hejka dziewczyny...ja też dzisiaj nie mogłam spać :( budziłam się....nie wygodnie....dopiero ok 3 zjadłam bułę popiłam sokiem jabłkowym i zasnelam hehe....współczuje wam tych wszystkich bóli....mnie tu tak faszerują że nic nie boli...oprócz skóry na brzuchu....

gastone gdzie są fotki dziewczynek ashiarony??

Dziewczyny, Wy to jeszcze chwilka, a ja.................:no:tyle lipnych nocy przede mną ble!
Milena, a ile wazą Twoje gwiazdy?
Rabbit, powiedz co jest za zwyczaj na sniadanie w szpitalu:szok:?

Dziewczyny, Wy to jeszcze chwilka, a ja.................:no:tyle lipnych nocy przede mną ble!
Milena, a ile wazą Twoje gwiazdy?
Rabbit, powiedz co jest za zwyczaj na sniadanie w szpitalu:szok:?

nie mam pojecia ile waza... usg mam za 8 dni dopiero, i wtedy dowiem sie czegos wiecej...
wiem,ze moze Cie to nie pocieszy ale po 30 czas szybko plynie... zobaczysz. ale kuzwa co sie nie wyspisz to sie nie wyspisz...

hehe same rarytasy :P kawa zbożowa (więcej wody niż mleka) do tego 2 kromki kawałek masełka i pasztetki (fajny mix z tą kawą) i zupa mleczna (czyli woda z mlekiem i dwa makarony) hehee ale wiesz moja rodzinka nie daje mi głodować.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry