walawenderki
Fanka BB :)
Ja nie mogę się doprosić mojego męża, żeby skończył podłogę na poddaszu, bo chcę wszystkie rzeczy, których nie używamy popakować nie mówiąc o wystroju pokoju dla dzieci i wyprawce. Obiecałam sobie, że po następnym USG za 4 tygodnie, zacznę coś kupować, narazie wertuje strony w poszukiwaniu. Posieszam się, że jak wszystko dobrze pójdzie to moja mama przyleci do nas na 2 tygodnie, więc napewno mi pomoże.
Zastanwiam się nad radą Twojej mamy Paulinka dotyczącej korzystania z wózka głebokiego w zime. Ja wczoraj to samo powiedziałam do M. Może warto zaczekać i od razu kupić spacerówkę hmmmm Sama nie wiem. Przecież i tak muszę mieć foteliki, więc transport dzieci jest zapewniony. W zimę raczej nie bedę wychodzić zbyt często.
Zastanwiam się nad radą Twojej mamy Paulinka dotyczącej korzystania z wózka głebokiego w zime. Ja wczoraj to samo powiedziałam do M. Może warto zaczekać i od razu kupić spacerówkę hmmmm Sama nie wiem. Przecież i tak muszę mieć foteliki, więc transport dzieci jest zapewniony. W zimę raczej nie bedę wychodzić zbyt często.