Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mi chyba też by się teraz przydało bo czuję że mam brzuchol taki twardy i tak kłuje ale to gazy chyba ale najgorszy jest ten ból kręgosłupa ....kurde nawet leżeć nie mogę..........jest taki ,,tępy'' ehhhhhhhhhhh
hej hej
w nocy oczywiście miałam przerwę na sen ...ale potem przysnęłam i z przerwami jakoś do 9 !!! dospałam sobie ...
kolejne buraki wstawione do gotowania...
A jutro zrobię sałatkę jarzynową bo mam ochotę okrutną i do tego może szarlotkę a na obiad faszerowane papryczki – mniaaaaammmm
Chyba że jutro mąż mnie przywiąże do łóżka żebym grzecznie leżała :-)
Tossa- oj za mną też chodzi jarzynowa sałatka .............i moja mama ma zrobić dużąąąą ilość bo siostry wyprawia na studia i muszą zabrać wałóweczkę to i mi skapnie troszkę :-)))))) hihihihi
dziewczyno...ja się wpędzam w kompleksy przez Ciebie hihihihi chyba tiramisu zrobię na weekend