reklama

Ciąża bliźniacza

walawenderki ja tez mam zabronione..ale czasami mam w nocy takie niekontrolowane i nijak nie da sie ich powstrzymac..cholera a demon seksu ze mnie nigdy nie był ;-).Nospe biore a to tego fenka, ale niewiele to dzis daje..moze jutro bedzie lepiej

reklama
Ewcia, sobota już za pasem, jak coś to się nie zastanawiaj tylko jedź do szpitala. Wiem ,że oni tutaj trochę zlewaj to wszytsko, ale ja zawsze dokładam kilka więcej objawów i mam wrażenie ,że traktuja mnie trochę lepiej.
Buziaki od nas, trzymaj się cieplutko

Czesc gwiazdy,
u mnie dzien raczej spokojny i w zasadzie zadnych rewelacji, aaaaaaaaaa babcia kupiła nam w tele zakupach maszyne do wypieku chleba i własnie jakies cudo pieczemy ale zebym piszczała ze szczescia. Nie wiem czy w ogóle to sie przydaje.
Oj dziewczyny jakos nie miewam dobrego humoru w tej ciazy:-(
Agata, przykro mi ze takie słabe słowa usłyszałas i to od mamy, lipa ale u nas tez jakos zachwytu nie było. Dosłownie jakbysmy mieli po 15 lat i siódme dziecko w drodze.
Aj, powiem Wam szczerze ze dziwaczne te relacje rodzinne bywaja, moja tesciowa to nawet od czerwca do mnie nie zadzwoniła-jakas patologia emocjonalna

dżizaaaaaaaaaaaaaaaas jak mną targaaaaaaaaaaaaaaa:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
jestem zła jak osa-nie wiem za co i na co? na burdel w domu, na zgage na nie zmienioną posciel w sypialni, na zachlapaną łazienke i włosy, że mi jeszcze nie wyschły.
Mam wrazenie ze tylko prawdziwi twardziele dają rade ciązy blizniaczej:wściekła/y:
I my do nich nalezymy, wiec wszystkie mamuśki, tesciowe, bratowe, pseudo przyjaciólki, sąsiadki, panie w sklepie i wszyscy inni- WYPIERDALAĆ!

dżizaaaaaaaaaaaaaaaas jak mną targaaaaaaaaaaaaaaa:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
jestem zła jak osa-nie wiem za co i na co? na burdel w domu, na zgage na nie zmienioną posciel w sypialni, na zachlapaną łazienke i włosy, że mi jeszcze nie wyschły.
Mam wrazenie ze tylko prawdziwi twardziele dają rade ciązy blizniaczej:wściekła/y:
I my do nich nalezymy, wiec wszystkie mamuśki, tesciowe, bratowe, pseudo przyjaciólki, sąsiadki, panie w sklepie i wszyscy inni- WYPIERDALAĆ!

Karola na prezydenta, masz nasze poparcie :-D

Karola jesteś niemożliwa:) ale zgadzam się należysz do twardzieli:) a do tego te Twoje nieprzespane noce,liczenie samochodów, baranów...:-D

reklama
Przepraszam,że wczoraj się nie odzywałam.Szlag mnie trafiał i musiałam wsio przemyśleć.Nie jest łatwo.Mam przyjaciółkę która powiedziała,że przyjedzie na tydzień do mnie z daleka jak urodzę i mi pomoże.Wbrew wszystkiemu i wszystkim urodzę dzidzie już sobie nastawiłam mózg i pie....dole wszystkich którzy myślą inaczej niech s....ją.Dziękuję,że mam Was.
Miłego dnia kochane.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry