Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczywiście teraz leżę i zdycham..HA HA Kochana, ja sie czuje jakby ktos mnie zjadł i wypluł na ulice a chwile pózniej przejechał po mnie autobus!do Karola79:jak Ty sie trzymasz kobieto??ja tu ostatnio prawie nie zaglądam,choc do niedawna czytałam Was dosyć regularnie...no sie nie daje przy kompie wysiedzieć(w pełnym rozkroku nawet brzuch ugniatam)Nawet juz suwaka nie wklejam,bo już się chcę rozpakować,a dziś 36t+3d...jutro mam wizytę,ale już dwa tygodnie temu szyjka podobno była jak u rodzącej...nie mam siły,mam dosyć,przytyłam już 23,5kg i jeszcze puchnąc zaczęłam jak balon...Najgorsze,że mój gin ma tylko prywatna praktykę i nie dyżuruje w szpitalu tak więc nic nie może i takl czekam na akcje porodową mimo cesarki 21 miesięcy temu...ratunku!!!Powiedz,że poza niespaniem tez masz już dosyć,bo czasem myślę ze tylko ja jestem taka miętka...pozdrawiam Ciebie i resztę dziewczyn...I tak zazdraszczam Rabbit i Milence,że tulą swoję maluszki![]()