reklama

Ciąża bliźniacza

no mój dziś dał popis modowy w lumpeksie, gdzie z panem sprzedającym zaczęli żartować że na mnie to za miesiąc to tylko namiot albo brezent będzie pasował !!!! i kuźwa ubaw mieli po pachy...no bardzo dowcipne !

reklama
Palinka - mój mąż by powiedział - wyrwać albo wymienić ... taki z niego dowcipniś :-(
karola - oni to już od 1 miesiąca by umierali w boleściach !!! jak się przeziębią to są normalnie obłożnie chorzy, biedni itp i w ogóle ...a my kurde musimy być niezniszczalne !

już jestem po kąpieli i dupa... może ten paracetamol pomoże....

hehehe, mój mąż jak jest przeziębiony to normalnie jakby umierał :-)
Kobiety to mają przesrane jednym słowem...muszą być zadbane, ogarniać dom, rodzić dzieci...kurde a oni to od czego są od dzieci robienia??

hej laski :-)

Palinka, "jak tu być chętną po całym dniu pracy" ...niejeden zapytałby , jakiej pracy?? Przecież pranie sprzątanie gotowanie rodzenie dzieci itd to my mamy we krwi po prostu a oni biedni, styrani po pracy musza żonie dobrze zrobić ;-)

Ja dziś padam, jak co dzień ostatnio. Spałam w nocy 2 godziny, bo mała gorączki dostała a M w pracy był :-( Od rana temp. niecałe 38, jakis wirus ją dopadł i żadnych leków nie dostała. W poniedziałek pojedziemy do swojej doktórki to pewnie już antybiotyk będzie. Daje jej tylko oscillococcinum i przeciwgoraczkowe jak przekroczy 38st. Znowu się moje biedactwo wymęczy :-(

Karola gratulacje dla mężusia :-)
Nie znam się kompletnie na lotnictwie i samolotach ale u nas szczególnie w weekend kilka takich małych samolocików lata od rana.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry