reklama

Ciąża bliźniacza

Witam wszystkie mamuski obecne i przyszle, tak mi przykro czytac o waszych dolegliwosciach... ehh jeszcze 2,5 tyg sama marudzilam, a to cisnienie a to bole tu i tam, masakra, ale juz nie dlugo dziewczyny!! za wszystkie bolesci czeka Was niesamowita nagroda, a nawet gratis nie przespane noce... :sorry2:

Karola gratulacje dla mezusia!! ja uwielbiam samoloty!!! czasem z mezem jezdzilismy sobie na lotnisko i obserwowalismy jak laduja i startuja... ahhh cudowne uczucie, wzbijac sie ponad chmury ;)

Monia wspolczuje chorobska i zycze zdroooooooowka dla Olenki ;) ale chyba na virusa to antybiotyku nie dostanie co???

Ewa ciesze sie ze Twoje maluszki ok ;) lez duzo i odpoczywaj a szyjka sie troche cofnie ;) moja sie tak cofnela,ze potem nic jej nie ruszalo :tak: bardzo Ci kibicuje!!! jak Wam wszystkim...

a ja mam jakis ciezki czas... chyba deprecha poporodowa mnie dopadla, noramlnie wszystko jest bez sensu i wszystko mnie :wściekła/y:
ryczec mi sie chce nic wiecej...

reklama
Milenko a może ten nastrój to po prostu odreagowanie ciąży?? Popatrz na dziewczynki będę szczęśliwe jak ich mamusia się uśmiechnie!!!! masz trzy piękne córeczki, jesteś piękną kobietką - wypłacz się, wykrzycz :-) i niech dobry nastój wraca raz dwa!!!

Kobiety po urodzeniu bliźniaków powinny dostać order, jakieś odznaczenie państwowe lub chociaż jakieś przywileje powinnyśmy mieć.... a nie bach bach poród a potem trzeba zaraz przejść do porządku dziennego ...gdzie nikt się już nie lituje nad nami tylko musimy zapier.....lać

Wróciliśmy było fajnie ale zmarzłam.
Dziewczynki nic na siłę tak naprawdę to my same sobie jesteśmy winne.Ja nie mam zamiaru udawać bohaterki .Jak dzieciaczki będą a nie będe się wyrabiać to nie będę robiła na parę etatów.

a miało byc tak pieknie...juz zasypiałam, byłam taka zmeczona ze az z wielka przyjemnoscia zamykałam oczy.........................i wielki ch........................j!!!!!!!!!!!! Juz zygnęłam kontrolnie i dalej mnie muli, cos mysle ze wcale nie pospie. Rany a tak bardzo mi sie chce.
paranoja bo przeciez predko sie nie wyspie, licze ze za jakies 7-8 miesiecy i to jako tako.
A Wy gdzie? nie mówcie ze spac juz poszłyscie?????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry