reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
jeszcze z godzinkę i może usnę ...
w tv coś leci, ja już nie wiem co w necie czytać
myślałam co by iść do fryzjera ale nie wiem co mogłabym zrobić z włosami ...
i ogólnie może bym się w końcu wzięła dalej za obszywanie pieluch...

sama nie wiem co mi jest...z jednej strony to bym się za coś wzięła a z drugiej mi się nie chce ...
*******ca powoli dostaje chyba ..w tv oglądam jakieś *******ety ...
zaraz 24 a mi sie spać nie chce
cycki potwornie mnie bolą, swędzą i szczypią...

dzień doobry....
zmierzyłam swój obwód brzucha 105 cm........tak jak w 9 miesiącu....ciekawe co będzie w 37 tygodniu...........
kurde.....najchętniej bym wywaliła wagę z domu i już do końca ciąży się nie ważyła.... normalnie czuję jak z dnia n a dzień staję się coraz to większym gigantem... i jedyne co niedługo będę mogła zrobić to leżeć i nie wstawać....jak się przekręcam z boku na bok to mi kości strzykają :-((((((((((((((((((((((

a tak wogóle to noc jak noc, godzinne czuwanie...reszta jakieś chore sny...Pochmurno dziś jak nie wiem....
Miłego dnia....:-DDDDDDDDDDD

nooo ja przed 1 wzięłam się za dzierganie pieluch i poszłam spać przed 3, oczywiście o 4 już była pobudka na sik a potem to co chwila wybudzanie...przed 8 już zwlekłam się z wyra
zjadłam śniadanko, pościerałam kurze, zrobiłam pranie, wykąpałam się i ....zrobiło mi się bardzo słabo i leżę...i znowu dziergałam pieluchę, oglądam tv i poluję na ubranka dla młodzieży ...

Witajcie gwiazdy,

U nas w miarę ok, prócz tego bólu w kroczu i krzyzu nic wielkiego się nie dzieje. Zaczynam się zastanawiać, czy to nie spojenie łonowe. Mówiłam o tym gin, ale on nie skomentował, więc zapytam raz jeszcze nastepnym razem.
Paulinka - ja po Twoim poście od razu poleciałam po centymert mierzyć mój brzuchol i 90 cm.
Tossa - szkoda, że zrobiłaś wszytkie buraki, bo mogłabyś dokończyć w nocy :-)
Karola - Twoje posty są jedyne w swoim rodzaju, uwielbiam je czytać, sa bezcenne ;-)
Ewaw - bardzo się cieszę, że wszytko dobrze po wizycie, leż pleckiem , dasz radę
Milenka - urodziłas bliźniaki metodą naturalna, to napewno głupia deprecha Cię nie złamie.
Agata - masz racje, nic na siłe, jak coś będzie nie zrobione to nic się nie stanie, nie ma co się zacierać.

My znów uciekamy dziś na piknik, chcę wykorzystać M, póki czuję się winny.
Miłej niedzieli najdzielniejsze mamy na świecie:-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry