reklama

Ciąża bliźniacza

Witajcie dziewczyny weszłam tutaj,bo zwariuję :(
Byłam drugi raz wczoraj na badaniu USG,bo ginekologowi coś się nie podobało i kazał mi wrócić po 16...i okazało się,że jeden maluszek obumarł i dostałam tabletki na oczyszczenie i muszę czekać jutro z rana jadę do ginekologa :( Jak się sypie to wszystko mama bardzo chora, maluszek obumarł,więc muszę odejść z wątku " ciąża bliźniacza cz.II " ...

reklama
karola , Palinka - dziewczyny ja to Was podziwiam i tak !!!! Jesteście mega mamy !!!
magic - przykro mi że jeden maluszek obumarł ale pomyśl że zostało jeszcze jedno dzieciątko i musicie się skupić na nim

Palinka ale mi ochoty na sernik narobiłaś!!!! Dawno nie jadłam więc może jutro upiekę :-)
Mojej małej temp utrzymuje się ok 37,5-38 ale wieczorem kaszel ja męczy. Rano do przychodni jedziemy i na bank będzie angina :-/ Ja oczywiście też od niej złapałam więc wejdę do mojego lekarza jak temp nie będzie spadać.

Magicworld bardzo mi przykro, trzymaj się kochana i dbaj o siebie i drugiego maluszka..

Magic-cholernie i bardzo mi przykro i moge powiedziec ze jesli ktos tym wszystkim steruje to do dupy wymyslił ten scenariusz, chyba zbyt wiele jak na jeden raz. Nawet nie chce mi sie dorabiac teorii ale błagam Boga zeby jakas istniała i zebys ja kiedyz poznała. Kochana trzymam kciuki zebys była silna i koniecznie wpadaj do nas co jakis czas pochwalic sie swoim malenstwem bo wiem na 100 % ze teraz beda juz tylko lepsze informacje.
Ściskam.

A ja jak widac juz sobie pospałam:wściekła/y:ehhhhhhhhhhh szkoda gadac.

reklama
Hello..
o boże...znowu ten ból....ale kolka nerkowa to raczej nie jest... ból silny,łapie głównie w nocy i trwa parę minut...

magicworld- dbaj o swojego maluszka i trzymaj się mocno!!!

Monia- moja poszła do przedszkola, dziś już lepiej...mam nadzieje że u Oli tez będzie lepiej:-)

Agatko- ja tez lubię Niepokalanów...:-) ale bardziej Licheń choć tam tak daleko :-)

Karola- chyba zacznę dołączać do Ciebie w nocy .....czuję powoli podświadomy lęk przed tym co będzie....

ehh....z tym sernikiem .....wstyd się przyznać zjadłam prawie cały...jeszcze sobie polewałam galaretką truskawkową .....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry