reklama

Ciąża bliźniacza

Czesc laski,
kolejna beznadziejna noc!!!:-(:-(:-(
Czasami sie zastanawiam dlaczego to nie jest tak idealnie zrobione ze w ciazy kobieta czuje sie wyjatkowo dobrze i si wysypia i ma duzo siły i w ogóle, a nie tak jak my tutaj:cool2:
Ale przeciez my nie narzekamy zeby narzekac tylko naprawde wszystko zaczyna bolec na maksa.
Dziewczyny ja to juz zapomniałam jak jest byc sprawnym fizycznie:shocked2:teraz to nawet w nocy ciezko mi sie przewrócic z jednej strony na druga

reklama
Magicworld strasznie mi przykro..brak słów w takiej sytuacji :-(

Palinka zazyj dwie nospy i bó powienien przejsc..ja wlasnie dzwignełam kompa i juz mnie brzuch boli boszzzz!!!Niedługo podetrzec nie bede sie sama mogła..

Agata tylko 3 dni, jestem pewna, ze wszystko bedzie super!!Zobaczysz jak maluszki fikają.

Karola jeszcze chwilka tylko meczarni..chyba niezbyt to pocieszające :-/.

jestem i ja ...do dupy z takimi nocami !
zaraz będzie młodzież i to będzie 1000 x bardziej do dupy niż teraz !!!!
zgaga mi wypala wszystko co się da! myjąc rano łeb nie wiedziałam czy mam spłukiwać włosy czy spłukiwać to co mi się ulewa ...jeden wielki kwas !!!!
karola masz rację że w nocy to nie wiadomo jak się przewrócić z boku na bok !
i jeszcze mnie masakrycznie dzisiaj k....a mać cycki swędzą aż normalnie palce gryzę

Z tymi rozstepami to masz naprawde kibel, domyslam sie jak to boli. Moja kolezanka miała az rany.
OJ dziewczyny jedno jest pewne, o bólu porodowym bardzo szybko sie zapomina, o dolegliwosciach ciazowych raczej tez...ale tych z pojedynczej ciazy bo o tych teraz to nie zapomne chyba nigdy.
Youssta, gdzie Ty sie podziewasz?
Kurcze ale ładna pogoda jak na pazdziernik, co?
Milego dnia

Witajcie dziewczyny weszłam tutaj,bo zwariuję :(
Byłam drugi raz wczoraj na badaniu USG,bo ginekologowi coś się nie podobało i kazał mi wrócić po 16...i okazało się,że jeden maluszek obumarł i dostałam tabletki na oczyszczenie i muszę czekać jutro z rana jadę do ginekologa :( Jak się sypie to wszystko mama bardzo chora, maluszek obumarł,więc muszę odejść z wątku " ciąża bliźniacza cz.II " ...

Magicworld Bardzo mi przykro, musisz spojrzeć na to tak, że dzieciątko było słabiutkie i lepiej teraz niż później. Ja wiem, że to okrutne ale takie jest życie. Teraz już będzie lepiej, koniec nieszczęść dla ciebie. Zyczę ci dużo zdrówka i mniej trosk.

chyba zaraz sobie wyrwę, utnę - nie wiem , cokolwiek zrobię z tymi cycami ...
ja piedziele jak swędzą ;(
mało że zgaga jak 150 ! i się wszystko cofa i nie ważne czy siedzę , czy leżę czy inne cholera cuda wianki robię to i tak jeden wuj ! to jeszcze cycki - wymiękam ;(
wyje jak głupia
!

reklama
Tossa
user-online.png
albo sprawdzony sposób ,użyj mąki ziemniaczanej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry