reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Witajcie,
Myśmy dopiero się zwlekli z łóżka. Chyba muszę częściej robić M awanturę, bo cały weekend chodził jak zegarek. Był piknik, spacer nad jeziorkiem, obiadek w polskiej knajpce , obskakiwał mnie na max. Tylko, ciekawe kiedy to się skończy - hihihih
Tossa, masz los z tymi cyckami :),spróbój oliwki, którą Ewa Ci poleciła BIO-OIL, ja też jej używam i rewelacja

ojej... normalnie z bólu zasnęłam...nasmarowałam się amolem i poszłam spać... obudził mnie kurier ...wrrrrr....najchętniej bym cały dzień przespała jestem taka wkur.....ze lepiej dla wszystkich jak ten dzień spędzę w łóżku....

Z tymi rozstepami to masz naprawde kibel, domyslam sie jak to boli. Moja kolezanka miała az rany.
OJ dziewczyny jedno jest pewne, o bólu porodowym bardzo szybko sie zapomina, o dolegliwosciach ciazowych raczej tez...ale tych z pojedynczej ciazy bo o tych teraz to nie zapomne chyba nigdy.
Youssta, gdzie Ty sie podziewasz?
Kurcze ale ładna pogoda jak na pazdziernik, co?
Milego dnia

jestem jestem.. ale mam taki zjazd psychiczny że coś okropnego..
jestem tak zła na siebie że szkoda gadać, najbardziej szkoda mi Majki.. biedne dziecko nawet z matką pobawić się na placu zabaw nie może, bo ja jej nawet podnieść do huśtawki nie mogę. Ta moja bezsilność mnie roz****a.
Obrywa się też mojemu mężowi. Kompletnie za nic. On już biedny boi się odzywać. Dziewczyny, jak Boga kocham.. mam dość.
Gdzie się podziała ta przebojowa, zadbana, pewna siebie babka? Teraz siedzę o godz. 12 w piżamach, przytłoczona bólem kręgosłupa, jeszcze brakuje tylko piwa w ręku i wyglądałabym jak rasowy żul :wściekła/y:

yogustta ja mam tak samo..czuje sie jak bezużyt totalny,nic juz nie moge zrobić,nawet z mojego psa iecej pozytku niz ze mnie..

walawaderki taka to pozyje pikniki,spacery ;-)..

Co do rozstępów mysle,ze duzy ma wpływ na to genetyka..te wszystkie smarowidła owszem pomagają ale cudów nie ma,jak mają wyjsc to wyjdą.

hej!

widzę, że przy tej pięknej pogodzie Wam też humorki dopisują :-/
My po wizycie u lekarza, mała ma anginę tak jak podejrzewałam. 3 lata z dzieckiem i znam na ją tak dobrze, ze po oddechu rozpoznaję co jej dolega, szkoda że sama nie mogę recepty wypisać ;-) Na szczęście mała o dziwo dziś nieźle się czuje i nie ma gorączki.

Ja się obżarłam, wstawiłam warzywa na sałatkę, i mlekiem łagodzę zgagę z gównianym skutkiem.

Nie mogę leżeć, bo jak żle się ułożę, to mam wrażenie, ze zaraz mi się coś w środku zerwie, a do tego zaje...cie ciągnie mnie przy pępku, jak nic zaczęły się mięśnie rozłazić :confused2:

Cudownie być w ciąży......chciałabym tak teraz myśleć. Jednym słowem czuję się jakbym była wyżuta i wypluta a to dopiero 20 tydz!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
co do pożytku z psa...mój dostał sraczki i musiałam w te pędy z betów wyskakiwać żeby zdażyć z nim na trawkę ...
mi się już nawet nic nie chce robić ...kurde założenie butów graniczyło z cudem, dobrze że adidasy z gumkami kupiłam i mam długą łyżkę bo inaczej pies by mi się zesrał jak nic albo skrętu jelit dostał

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry