reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Tossa- śliczny brzusio.... mój tez ostatnio wystrzelił ....

moja mała ma dziś kiepski nastój....najpierw foch że ją na angielski zapisałam, potem że nie taką pastę do zębów kupiłam...teraz też ciągle płacze..ehhhhhh

a na dodatek w czwartek do lekarza wiezie mnie teść i pewnie jak zwykle teściowa się wpierdzieli na wycieczkę...żeby być na bieżąco po czym stwierdzi że schudła 5 kg i zapyta ile przytyłaś?????????? no to wariatka jest ....ale nie mam jak inaczej jechać ..buuuuu

dzis miałam b.kiepski dzień.....

Palinka dziś chyba taki ciężki dzień jest dla wszystkich.

Ja się spłakałam jak otworzyłam szafę i pomyślałam, że w grudniu będę wyglądała jak hmmm....2 tony i ONI ;-) i nie ma szans żebym wbiła się w mój płaszczyk czy kurtkę rozm. S, buuuu może M mi swoją pożyczy. W tą S-kę to oczywiście już się nie mieszczę.
Zmykam, bo mała nie daje mi pisać, aż mnie brzuch ze śmiechu boli. Ola skrzypi jak drzwi u Pawlaka w "samych swoich" ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hello laski,
boli mnie brzuch, brałam no spe i nie powiem zeby było super. Zgaga doprowadzi mnie do samobójstwa:wściekła/y:ból nie z tej ziemi!
Naprawde zaczynam swirowac.

YOUSSTA, swietnie Cie rozumiem. Ja wogóle nie naleze do delikatuśnych rozmemłanych gwiazd zarannych, uwielbiam miec zrobione włosy, swoje ubrania i torebki, a jak mam cos nie tak z paznokciami dostaje szału....a jakbyscie mnie zobaczyły w tej chwili to nie wiem nawet czy to smieszne jest czy załosne, w głowie tez burdel, jakies ryki i wycia ckliwe pretensje-zygac mi sie chce na to wszystko, chce byc soba i zeby juz nic mnie nie bolało, ciągnęło i paliło. Tak wiec i psychicznie i fizycznie bardziej podobna jestem do kupy jamnika niz do człowieka:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry