karola79 - Ty już swoje wycierpiałaś i przeszłaś, mam nadzieję że chociaż poród będziesz miała lekki
Ciekawe czy Ciebie po środzie zostawią już w szpitalu.. pewnie rozłąka z Franem nie będzie łatwa.. ale pewnie będzie Ciebie odwiedzał..
Dziewczyny ja nie wiem dziewczyny o co chodzi, ale mam wrażenie że ciąża bliźniacza naprawdę nieźle lasuje mózg..Ale jak urodzimy te nasze słodkie bobasy to się zrobimy na takie na takie szprychy że będziemy chodzącą reklamą polityki prorodzinnej w tym kraju

Ja z tęsknotą zajrzałam dzisiaj do szafy pełnej sukienek i butów na wysokim obcasie i zamówiłam sobie dwie eleganckie kiecki ciążowe. Zostały wysłane już kurierem. Ciekawe czy wizerunek zadbanej kobiety jeszcze do mnie pasuje

Bo jak na razie to lipa straszna z moim wyglądem.
Ja się uczę..
Ciekawe czy Ciebie po środzie zostawią już w szpitalu.. pewnie rozłąka z Franem nie będzie łatwa.. ale pewnie będzie Ciebie odwiedzał..Dziewczyny ja nie wiem dziewczyny o co chodzi, ale mam wrażenie że ciąża bliźniacza naprawdę nieźle lasuje mózg..Ale jak urodzimy te nasze słodkie bobasy to się zrobimy na takie na takie szprychy że będziemy chodzącą reklamą polityki prorodzinnej w tym kraju

Ja z tęsknotą zajrzałam dzisiaj do szafy pełnej sukienek i butów na wysokim obcasie i zamówiłam sobie dwie eleganckie kiecki ciążowe. Zostały wysłane już kurierem. Ciekawe czy wizerunek zadbanej kobiety jeszcze do mnie pasuje

Bo jak na razie to lipa straszna z moim wyglądem.Ja się uczę..
Nie chę mysleć nawet jak biust po wykarmieniu 3 dzieci będzie wyglądał. Pewnie będzie sterczał tylko wtedy jak będziemy schylaly się do mopa
czyli zgodnie z prawda.