reklama

Ciąża bliźniacza

Monia - ja w lumpeksie kupiłam gigantyczny płaszczyk :-) rok temu nosiłam rozmiar 38 , podczas leczenia to z miesiąca na miesiąc przybywało...2 tygodnie czasami wystarczały żeby kupione spodnie nie pasowały :-(
moje włosy masakra, paznokcie w sierpniu już zdjęłam i czuję się dziwnie ... ogólnie jakiś człowiek zaniedbany :(

reklama
Laski ale my sie mamy, a po ulicach takie piekne kobitki chodza, co?
Ale z drugiej strony kit im w oko, dobrze ze mamy tu siebie i wszystkie mamy wielkie brzuchy, rozstepy, zgage, zatwardzenia:sorry:obwisłe cycki i burdel w głowie......jednego jestem pewna-to MINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moje włosy też są tragiczne, moja kuzynka która od zawsze mnie obcina też jest na tym samym etapie ciąży co ja i też jest w nie najlepszej formie, więc poczekam aż jej się polepszy i musi ogarnąć moją głowę. Tu w Skierniewicach za każdym razem wychodzę od fryzjera jak wielka chmura gradowa i jak pani przechodzi do modelowania włosów to szlag mnie trafia i przejmuję suszarkę :-/
Paznokciami zajmowałam się kilka lat ale wiadomo szewc bez butów chodzi...bo ma lenia ;-)
Kurcze ale chyba jutro wezmę się za siebie :-D

Oj dziewczynki ja dzisiaj też smalec na głowie.Spakowałam za małe rzeczy .W szafce pustki.Dobrze,że ciepło to na balkonie dzisiaj ciut powietrza lapalam.Po wczorajszym wyjeździe poszedł dzisiaj w ruch scopolan.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry