Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trochę nie umiem się odnaleźć na tym FB ...
Ja tez nie mogłam na początku, a teraz ciezko bez niego by było.
walawanderki a kiedy masz usg??Czas najwyzszy na poznanie płci..ja by nie wytrzymała tak długo i juz bym poleciała do jakiegos gina.
Ja kupiłam rożki, jakos w tych spiworkach rączki bedą odkryte i mnie to nie przekonuje..
i okazało się , że parka. Ale sama nie wiem, więc czekam do kolejnego wtorku na rochwianie wątpliwości . W sumie to bezznaczenia dla Nas, ale miło by wiedzieć.Ewciu - u nas najpierw powiedzieli, że 2 dziewczynki, ze względu , że nie mogli zrobić jednego pomiaru, bo mała sie chowała. Poprosili nas o powrót za 40 min. Na kolejnym scanie, postanowiłam zapytać raz jeszcze o płeć , bo moja intuicja podpowiadała mi , że będzie jeden siusiaki okazało się , że parka. Ale sama nie wiem, więc czekam do kolejnego wtorku na rochwianie wątpliwości . W sumie to bezznaczenia dla Nas, ale miło by wiedzieć.
Ewcia - dzieki kochana, napewno zajrzę do Tesco. Muszę dokupić przedewszystkim ciuszki . Tylko wciąż czekam na potwierdzenie płci ;-), więc wstrzymuję się.
Milenka, Ewcia -lepiej kupić rożki , czy sleeping bags ???
Tossa - nie świruj,teraz to juz nie uwierzę jak będziesz narzekać. Zdjęcie rewelacja ;-)
ja wogole nie uzywam rozkow, tylko pierwsze kilka dni ale maluszka bylo w nich za cieplo i dostawaly potowki, wiec ja uzywam spiworkow i pod spiworek zakladam tylko bodziaka z dl rekawem jak sleeping bag jest bez rekawkow, a z krotkim jak sleeping bag ma dlugi![]()
nigdy maluszki nie zmarzly![]()
.Ale oczywiscie w praktyce moze okazać sie inaczej ;-)Renia jak Twoi chłopcy? Widziałam fotki na FB ale szybko te szkraby rosną :-) A jak z karmieniem, nie masz problemu z pokarmem?