Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześć dziewczyny, brzucholki macie śliczne i cieszcie się nimi bo później to będzie go trochę brakowało![]()
, jak wejdzie tu Rabbit i karola i powiedzą to samo to padne..Teraz są super mieszanki, takze nie ma sie co martwić,najwazniejsze, ze chłopaki rosną!!Zdrówka!ewa ja myślę że karola nie powie że jej brakuje brzucha :-)
ewciu brzuszek miał w sobie to cośbył magiczny, było w nim życie
a teraz dotykam a tu nic
za to są szkrabki , które nie wiem w jaki sposób się tam zmieściły
![]()
, moze po ciąży mi sie zmieni jeszcze ,ale nie sadzę hehe,chce juz zacząc zyc normalnie,a nie wegetować w łózku jak bezużyt bleeee.poppieram!!!!ewciu brzuszek miał w sobie to cośbył magiczny, było w nim życie
a teraz dotykam a tu nic
za to są szkrabki , które nie wiem w jaki sposób się tam zmieściły
![]()
Ja pierdziele wiecie co? W mojej wiosce wczoraj powiesiła się kobieta, miała 3 dzieci; 14, 12, 9 lat osobiście jej nie znałam,ale mój mąż jak wróciliśmy z imienin ok.19 poszedł ze znajomymi na piwo pod sklep i właśnie mówił mi specjalnie po to przyleciał :/ Była karetka, policja i karawan...Cholera nie chcę osądzać kobiety,ale jak można zostawić dzieci?W dodatku ich ojcec podobno ma z pracy wylecieć...
na razie nie mam tam żadnych zdjęć
Katarzyna Zientara | Facebook
nie wiem która z Was teraz się odezwała na FB :-) Nie kojarzę z nicka :-(