• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Fantazjowa właśnie doczytałam, że będziecie mieli dziewczynki :-) U mojej siostry po usg 3D w 12 tyg lekarz też powiedział, że będzie dziewczynka i maja Tosię. Twoje usg jest dokładniejsze, u mojego gin jest tylko USG 2D.
A imiona oryginalne, u kogoś z naszych znajomych jest Kasandra i właśnie głowię się u kogo!!!

Dziewczyny ja dziś się porządnie napracowałam :-) Uporządkowałam połowę moich krzaczorów przed domem....i chyba będę płakać wieczorem bo już mnie plecki bolą.

Walawanderki Twój gołąb doleciał ;-) Tak myślę, że to Twój ;-)

Zmykam, bo psiapsióła jedzie do mnie na kawkę , paaa :-D

Ostatnia edycja:
Fantazjowa właśnie doczytałam, że będziecie mieli dziewczynki :-) U mojej siostry po usg 3D w 12 tyg lekarz też powiedział, że będzie dziewczynka i maja Tosię. Twoje usg jest dokładniejsze, u mojego gin jest tylko USG 2D.
A imiona oryginalne, u kogoś z naszych znajomych jest Kasandra i właśnie głowię się u kogo!!!

O to wcześnie :) Tosia to chyba Antonina ?
Dokładniejsze,bo widać wcześniej :P
Właśnie ja chcę żeby dziewczyny miały w miarę oryginalne imiona żeby nie było np. 2 dziewczynek o imieniu Heidi, czy 6 Kasandr :P

fantazjowa gratulacje dziewuchy górą :-)!!Ja tez sie dowiedziałam w 14tc, a imiona baaardzo oryginalne..

Monia brzucho czaderski, chyba bijesz nas na głowe, bo to dopiero 22tc, ale moze dzieciaczki beda miały duzo miejsca do fikania!A i opieprz sie nalezy!!Oszczedzaj sie!!

Ostatnia edycja:
Znajomi się dowiedzieli,że mam zwolnienie i się nie odpędzę od nich - już się na jutro zapowiedzieli :P
Dzięki bardzo - marzyłam o córeczce a będę miała je 2 :)
Monia twój brzuszko to jest cud :) Taki wielki :) Ja miałam taki w 39 tyg. jak Kacper się urodził :P
Mąż rzucił na mnie focha i pojechał do brata. A mnie to za przeproszeniem ch.j obchodzi i tam mu wieczorem przejdzie,bo faktycznie zbyt miła to ja nie byłam i wziął ze sobą swojego syna żeby się pobawił z kuzynem :/

Ewa ja to się poważnie boję o mój brzuch, wokół pępka mam tak cienką napięta skórę, że szok. W pierwszej ciąży jak mi brzuszek wywaliło, to przy okazji rozerwała się część nad pępkiem, gdzie miałam kolczyk:szok: Teraz już oczywiście kolczyka tu nie mam, bo nie przekułabym kolejny raz, za stara du**a jestem ;-)

Mój M dokończył porządkowanie ogrodu za mnie. Oczywiście oberwało mi się od niego, bo powiedziałam, że wychodzę i tyle....No ale jak ja mam taką chęć do pracy ostatnio !!!

Co do imion, to u nas raczej zostanie Igor i Oskar, bo coraz bardziej nam się te imiona podobają :-) M wyskoczył z tym Oskarem, jak to powiedział dla świętego spokoju, żeby go nie dręczyć i jak ja dodałam Igora to mu się spodobało. Ola też już się oswoiła z takim zestawieniem i nie chce Berta i Erniego ;-)

Dziewczyny wróciłyście już od gin???

Fantazjowa dobrze, ze ma cię kto odwiedzić, bo jak trochę posiedzisz w domku to wkrótce nie będziesz wiedziała co z czasem wolnym zrobić ;-)
Ja myślałam, że z Olą miałam wielki brzuch, a teraz mam tylko 12 cm mniej niż przed pierwszym porodem. Aż strach pomyśleć jak będę wyglądała za 2-3 miesiące.

Ostatnia edycja:
reklama
fantazjowa no to odpoczywaj teraz kochana, jedz dużo,dogadzaj sobie i wykorzystuj swojego Mka!!A ty teraz mozesz miec humory i strzelać fochy, jestes usprawiedliwiona;-).

Monia smarujesz sie jakims specyfikiem?Szczuplutka jestes, wiec pewnie dostaniesz ostro po kręgosłupie za ten brzuchol spory..ale mam nadzieje, ze nie pękniemy :-D.

No własnie co tam u dziewczyn po wizycie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry