Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam i po raz kolejny dzięki za miłe słowa:-)Z tym specyfikiem będzie u mnie ciężko,bo mieszkam w Irlandii a tu lekarze są przeciwni czemuś takiemu:-(Zostało mi jeszcze trochę czasu i naprawdę mam nadzieję,że Kacper dogoni Zuźkę.Pozdrawiam;-)Moi chłopcy na początku jeździli implastem spiderem. Bardzo go sobie chwalę. Też miałąm moment że chciałam aby mieli jeden wózek z jedną budką. Rozsądek wziął górę. Jak są oddzielne gondolki dzieci mają własną przestrzeń. gdy jedno płącze, nie budzi drugiego, jak machnie rączkami też nie uderza w malucha obok. Myślę że jest wiele zalet oddzielnyh gondolek.
Wiem jak ciężko jest wrócić do domu z mniej miłymi wiadomościami niż by się chciało. Rozumiem Cię. Pamiętej jednak że waga podana z usg nie jest na 100% miarodajna. Wystarczy że dzieci są krótsze niż przeciętne niemowlę i już to znacznie zaniża wagę. Większość wymiarów przyjmuje się dla pojedynczych ciąż a bliźnięta zawsze (prawie zawsze) są drobniejsze. Moi chłopcom też znaznie zaniżano wagę. Na usg tydzień przed porodem wyszło że ważą po ok 2kg a ważyli przy porodzie 2,5kg i 2,8kg.
Bądź dobrej myśli i zapytaj lekarza o taki specyfik do picia ( w pojedynczyh saszetkach rozpuszczany w wodzie) podawany na szybszy przyrost wagi płodu. Dostawały go dziewczyny, z którymi leżałam na Patologii Ciąży.
Pozdrawiam
właśnie dzisiaj, godzinę temu miałam poważną stresującą dla bliskiej mi osoby sytuację i się nerwy uaktywniły i brzuch od razu twardy
mimo, że ledwo co wzięłam lek. My sobie same szkodzimy tymi stresami a po co? Ja sobei tak to tłumaczę jak mi źle, i leżę dalej - dużo czytam, oglądam filmy, przeglądam allegro - zmawiam ubranka i książkę ostatnio - podobni hit "Zaklinaczka dzieci" i jakoś leci.... Znajomi mnie czasem odwiedzają, ale rzadko, bo każdy zagoniony, zapracowany... a M pracuje w delegacji, więc Go nie ma przez cały tydzień i przyjeżdża tylko na weekendy. ale cóż trzeba sobie jakoś radzić, nie? :-) No i mam Was, to forum 
Monia - a tak z ciekawości, jaki kolor Jumpera wybrałaś?
Witam i po raz kolejny dzięki za miłe słowa:-)Z tym specyfikiem będzie u mnie ciężko,bo mieszkam w Irlandii a tu lekarze są przeciwni czemuś takiemu:-(Zostało mi jeszcze trochę czasu i naprawdę mam nadzieję,że Kacper dogoni Zuźkę.Pozdrawiam;-)
Powoli zaczyna mnie to przerażać...