yousta : Gratulacje

az jestem zszokowana ze blizniaki moga tyle wazyc

oczywiscie ozytywnie zszokowana hihi jestem ciekawa jak Ty je tam miescilas
U Nas zaraz 19 tydzien ,jjeeej jak ten czas szybko leci ,Wy juz prawie Wszystkie porozpakowywane no nie moge w to uwierzyc, jeszcze chwilka i My sie bedziemy szykowac do porodu (chociaz tfuu tfuuu oby nie bylo to za szybkoo !!)
Dziewczyny czy mialyscie problemy ze spaniem tak kolo 20tyg ? bo ja za cholerke nie moge przekrecic sie na boki,poloze sie na prawy w nocy,zaczyna bolec.. na lewym troszke mniej ale czuje wtedy jak brzuch mi sie wypina i stawia jakos tak dziwnie co niestety przyjemne nie jest,zostaje mi tylko spanie na wznak,co niestety na dluzsza mete tez jest meczace

jestem ciekawa jak to jest z Wami

ja na dodatek jak klade sie na boki to mam straszne wrazenie ze zmiazdze maluszki ;P tez tak macie ??
Edit:
a musze tez spytac jak robilyscie z ciuszkami , ja bylam dzis na zakupkach a ze byly przeceny to skorzystalam i kupilam sporo ciuszkow dla Maluszkow, no i tutaj zapytam w jakie rozmiary sie zaopatrywalyscie ??
zatanawialam sie czy kupic newborny czy od razu 0-3 no i kupilam wszystkie newborn ,(bo pamietam ze na Mojego Kubusia jak sie urodzil wszystkie ciuszki rozmiaru 56 byly na poczatku duzoo za duze..) ;O ,
no ale juz sama zglupialam czy dobrze zrobilam

??