Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny powiedzcie mi czy rano jak wstajecie rano to zalewa was wodnista wydzielina?
wczoraj mówiłam o tym gin i to ponoć normalne w duzych ciążachhehe Doneczko, co ja slysze;P moze jednak nie bede musiala sie wpychacDziewczyny powiedzcie mi czy rano jak wstajecie rano to zalewa was wodnista wydzielina?
wczoraj mówiłam o tym gin i to ponoć normalne w duzych ciążach

śliczny i zgrabny i na pewno nikt nie wierzy że to bliźniaki nie?...mój rośnie woczach, a to dopiero 21tcDziewczynki jak obiecałam wstawiam zdjecie brzucholka z 31 tc czyli świeżutki, wczorajszy:-)
Zobacz załącznik 434141

....tak trzymaj, dawaj dobry przykład, że bliźniaki można donosić.Odnośnie tego czopa.....to tak się zastanawiam dziewczyny czy każda go ma? Bo jak ja w ciąży miałam krwawienia, ostatnie 2 tyg temu to gdyby był ten czop to by przecież nic nie wyleciało....sama już nie wiem![]()
no to mam nadzieję, ze mój grzecznie siedzi na miejscu:-)czop moze byc podbrwiony krwia, moze odchodzic stopniowo, a u niektorych odchodzi dopiero przy porodzie, wiec moglas go nie zauwazyc, ale kazda go ma- zabezpiecza przed bakteriami szyjke i dzidziusie
no to mam nadzieję, ze mój grzecznie siedzi na miejscu:-)