anuśka25
Fanka BB :)
Ja mam często takie kłucia i bóle w okolicy pepka i myślę że to od rozciągania skóry i mięśni a poza tym boli mnie nieraz blizna po cc w dodatku pionowamati nie przejmuj się tym weselem. jeszcze sie jakieś na pewno trafi.a może się okaże że będzie pod koniec lipca i już będziesz mogła choć na chwile tam wstąpić i to juz z maluszkami:-) a później teściowa przypilnuje ;-)
a u mnie pochmurnie i ponuro na zewnątrz:-( ja dziś mam jakiś zły dzień. problemy z oddychaniem mi przeszły a zaczęło mnie kuć z prawej strony pępka. jakby mi ktoś igłe wbijał w brzuch. Myślicie że to od rozciągania czy jakieś skurcze to mogą być.

Nam zapowiada się wesele na 1 września i też raczej sobie odpuścimy,dzieciaczki malutkie a poza tym starszej córce trzeba będzie zakupy porobić do szkoły a to już 4 klasa będzie,jakby nie patrzec wesele to wydatekwesele w lipcu i ja mam termin tez na lipiec
tak jak napisalam wiadomo ze na wesele nie pojdziemy
a jeszcze będziemy chcieli ochrzcić dzieciaczki w sierpniu i tez nas szarpnie po kieszeni
Super moje gratulacje!Tera tylko dbać o siebieWitam, po przerwie![]()
Wczoraj usłyszałam bicie serduszek obu moich maleństw i jestem przeszczęśliwa i zarazem spanikowana jak to będzie z dwójką takich maluchów na raz!!!!

mati jutro wizyta jestem ciekawa jaka płeć Twoich dzieciaczków i życzę powodzenia