reklama

Ciąża bliźniacza

lily gdyby nie rogal to ja bym nie wyleżała na końcówce: wymęczyłam go dość mocno :-) - w nocy mi przeszkadzał ale w dzień rewelacyjnie się sprawdzał...teraz w sumie leży, czasami maluchy na nim kładę ale do karmienia to mi się nie przydaje, ponieważ każde z dzieci je w różnym rytmie i bym się więcej tak nagimnastykowała niż tak jak wezmę każde po kolei :-)

reklama
Niby babka która mi to sprzedawała określiła stan na bardzo bobry. twierdziła że miała go dopiero od 9 miesiąca i nie używała zbyt często. Hmm.. zobaczymy jak sie sprawdzi podczas snu.
zmykam brać kąpiel i lecę do lekarza na 12. Trzymajcie kciuki :-)
Spokojnego dnia Wam życzę.

I Ja bym wyszla ale naprawde mam problem ze strojem w taka pogode.buty na mnie za male ,w kurtke cieplejsza tez sie nie mieszcze a w plaszczyku troche zimno.jak bylo cieplo to bez problemu.ciekawa jestem jak w swieta wystapie,bo tez ma byc zimno-ech...
LILLY-zalicytowalam poduche uzywana-motherhood.dalam max 40 zl ,bo byla uszkodzona.zobaczymy

Hejo:-D

trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty!
Też miałam okropną noc:eek:nie moglam się wygodnie ułozyć,boczki mnie bolą:baffled:dzieciaczki za to były grzeczne aż mnie to zaniepokoiło,ale od jakiegoś czasu znów szaleją:-D Powiem Wam,ze chyba jest jakieś niekorzystne ciśnienie bo strasznie mi słabo,przed chwilą jak dłużej postałam to zrobiło mi się gorąco,słabo i serducho mi kołatało jak szalone:baffled:

czesc dziewczyny widze,,ze wiele z nas ma problemy ze snem:) co do tych poduszek ja tez mam ale akurat nie tej firmy(nim o niej pomyslalam mam mi kupila w tesco w sklepie o nazwie dyzio-poducha jest firmy FIKI MIKI?) i wydaje mi sie ze spelnia swoja role ale tylko w dzien w nocy i tak ja wyrzucam;) i tez juz taka jest wymeczona choc niby duzo jej nie uzywalam moze kiepska jakosc...

a ja w nocy tak sie wkurzalam,ze zle sie czuje ze na pocieszenie kupilam sobie dwie dlugie spodnice na lato;D stwierdzilam ze niewiadomo jak bede wygladac po porodzie a do takiej spodnicy tylko tshircik gladki,japonki i ladnie sie wyglada:)

laski mowie wam jakie kopniaki moje chlopaki mi zasadzaja...maz jest przerazony:D

anuska pogoda dzisiaj faktycznie kiepska...
Kolejny tydzien nam leci dziewczyny byle do przodu:)

agata tyle juz wytrzymalas to jeszcze troche dasz rade
pomysl sobie ze juz za 2 tyg mozesz isc rodzic jesli wszystko bedzie ok
kochana ja to juz teraz mam niezle kopniaki a co dopiero pozniej

reklama
Z tymi kopniakami to ciekawie...wczoraj melka zasadziła mi takiego mega kopa w żebra że aż oko mi zbielało:eek: Ale cieszę się ze się ruszają:-D
Agatka rzeczywiście kolejny tydzień nam leci...i coraz większy stresior:szok:ja w środe skończę 29 tydzień.
Mama przed chwilą do mnie dzwoniła że była z siostrą w ciuchu i kupiły mega torbę ubrań dla maleństw,takich większych i parę mniejszych,sukieneczki,spodenki,body:laugh2:tylko gdzie ja to wszystko pomieszczę,mamy mały segmencik a komoda już cała załadowana:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry