reklama

Ciąża bliźniacza

Witajcie dziewczynki :-) Jak tam Wam nocka minęła?bo u mnie tak jak u Agaty czyli znów prawie bezsennie.Kurde chyba odżałuje i kupię tą poduchę motherhood.Jest droga więc mam nadzieję,że będę z niej zadowolona i nie wydam pieniędzy na darmo.No chyba,że macie ciekawe propozycje jakiejś tańszej wersji,ale dobrej.

Miłego dzionka.

reklama
czesc dziewczyny.AGATA-i ja dzisiaj pol nocy wiercilam sie tak mnie dzieci gniotly-od srodka to mam chyba siniaki.tobie kochana to juz zostalo tak ze 3 tyg.to juz aby aby...wytrzymasz.
ja wczoraj poimprezowalam-od siedzenia nogi mialam jak balony.mialam nie narzekac ale nie moge....;-)pojadlam dobrych rzeczy.u mnie szaro i ponuro.
LILLY-ta strona ztymi kocykami MATEX Kocyk dwustronny LOVE 100x140 100% BAWEŁNA (2220961762)
notes-inactive.gif

czesc dziewczyny
u mnie nocka tez ciezka czyli standardowo wiercilam sie cala noc, wszystko mnie boli i juz o 6 rano pobudka bo malenstwa sie rozszalały chyba jedzenia sie domagaly
pozatym mam coraz wiekszy nacisk na pecherz ze juz mi ciezko sie siedzi w dodatku brzuszek troche twardy wiec leze na boku
jednym slowem masakra

Dzięki Wiolcia zobaczę co tam ten sprzedawca jeszcze ma,a jak dostaniesz paczke to daj znać jak te kocyki.
Moje dzieciaki bardziej na wieczór mają szajbę,a z rana raczej spokojne.Czuję sie jak krowa przez te opuchnięcia,nawet twarz mam opuchniętą.A jeszcze tyle do końca.Trzeba jakoś przetrwać.Rozejrzę się za używaną poduchą,chyba taka opcja wchodzi w grę bo ta poszewkę chyba mozna zdjąc do prania a jeszcze lepiej jakby można cała poduchę wyprać.

No to ładnie Ci sie Tossa trafiło,a ja teraz zerkam na allegro to ceny takie jak napisałam a do tego przesyłka to wcale tak kolorowo nie jest.A jak oceniasz tą poduchę?Bo potem jak ja skończe użytkować to chciałabym,żeby dla bliźniaków się przydała do karmienia.:-)

Dziewczyny idę zaraz do ciuchacza póki dobrze się czuję.Może coś fajnego sie trafi :-)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny. ja dosyć przespałam nockę tylko miałam problem z zaśnięciem wczoraj noi oczywiście pobudka nad ranem do ubikacji zawsze mi sie przedłuża. Jak sie kłade z powrotem to dzieciaki juz sa wybudzone i robią sobie zabawy w brzuchu :-) Ale do tego już się przyzwyczajam ;-)

Ja mam tego rogala od soboty ale jeszcze nie spałam z nim bo musze go wyprać.tzn samą poszewkę będę prać. wsumie to myślałam że lepszy będzie. nie wiem jak wygląda nowy ale wydaje mi się że ten mój to taki "wymęczony" już jest.

reklama
Ankos bardzo przydatna informacja.Tak się zastanawiam czy on faktycznie taki fajny czy przereklamowany to firma renomowana.Nie miałam wczesniej takiej poduchy a chciałabym teraz mieć więc każda opinia przydatna.

Znalazłam sklepy gdzie sprzedają tą poduchę,to jak mój wróci podjedziemy i najpierw namacalnie sprawdzę to cudo :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry