Hej panny:-) Ja też dzis po expressowej wizycie tzn wszystko ok, szyzzjka długa:-), 3,5cm, zamknięta, serduszka biją i ogólnie git, choc oczywiście mam sie oszczędzać. W przyszłym tyg mam wreszcie szczegółowe usg z pomiarami i wagą, już nie mogę sie doczekać. Moje chłopaki ulozone główkowo no i sądzę, że mój gin będzie mnie namawiał na poród sn, a ja sama nie wiem, już z 5 razy zmieniałam, zreszta wmoim szpitalu takie ułożenie bliźniaków jest wskazaniem do sn i zastanawiam się czy jak sie uprę na cc to w ogole mi sie to uda, hcyba że się dogadam wcześniej jakos z moim dr. Powiem Wam, że głupia jestem już co lepsze. aaa wylazł mi hemoroid i gin mówi, że dopiero po porodzie może się wchłonąć, teraz nic nie poradzimy, w ogóle mam tendencje do tego i dlatego tez boje sie porodu sn, że mi cały tyłek na wierzch wylezie i potem chirurgicznie będa musieli mi wycinac a to boli jak cholera podobno, nie mówiąc juz o tym, że jest to takie upokarzające i nieprzyjemne
A odnośnie wyprawki to podaje Wam linka ze ściągą:
Wyprawka dla bliźniaków i trojaczków
Przyszły moje paczki od tych sprzedających z allegro co podawałam wcześniej - polecam !!!

A odnośnie wyprawki to podaje Wam linka ze ściągą:
Wyprawka dla bliźniaków i trojaczków
Przyszły moje paczki od tych sprzedających z allegro co podawałam wcześniej - polecam !!!
a dlaczego nie chcesz rodzic jak beda glowkowo ulozone?wskazaniem juz jest ulozenie jednego glowkowo.Boisz sie czy cus??Ja na poczzatku sie lamalam ale nie chce cesarki nawet jakby lekarz byl za(ale oczywiscie nie jest) bo gorzej dochodzi sie do siebie i w szpitalu tez dluzej sie lezy fujfuj a ja chce szybko do domku
tylko wizja tego hemoroidu przeraża, nie dziwie sie że wolała byś cc