reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
anuska no niepokojace ale praktycznie wczoraj je zauwazylam i dzis juz na wizyte lece wiec mysle ze szybka reakcja i nic zlego nie bedzie sie dzialo
myslałam ze to od luteiny ale ginka powiedziala ze napewno nie
dobrze ze bóli nie mam zadnych a dzidziulki tak jak brykały tak brykaja
anuska zdazysz wszystko kupic jeszcze nie martw sie
mysle ze u lilly ok trzymam kciuki od samego rana

Kurcze przy luteinie nie powinno być krwawień:confused: A jaką bierzesz?dopochwowo czy pod język? Mati mam nadzięję że zdążę ze wszystkim jeszcze jak przeczytałam post Agaty że już urodziła to poczułam sters:szok: Przecież ona miała nie dawno wizytę i nic nie wskazywało na to że urodzi tak szybko,szyjkę miała ok,żadnych bóli...

mati ja na początku maiłam luteine dopochwowo i nabawiłam się infekcji:szok:Po dłuższym stosowaniu zaburza sie flora bakteryjna,potem lekarz przepisał mi duphaston a teraz biorę luteinę tylko że pod język też czasem mam biały nalot w ustach:szok:

ja wlasnie infekcje mialam od samego poczatku teraz ja podleczylam i ginka kazala mi przejsc na dopochwowo i wlasnie zauwazylam ze infekcja wrócila
moze te plamienia sa wlasnie od tego
dzis ja poprosze zeby znowu mi dala doustnie

Witam
anuśka jeśli o mnie chodzi to karmie tylko sztucznym mleczkiem,a dziewczyny-no niestety kolorowo nie jest:tak:
jakoś ostatnio upodobały sobie nocny tryb życia:szok:co skutkuje tym,że jestem totalnie padnięta.Jutro mamy pierwsze szczepienie więc podejrzewam,że będzie jeszcze gorzej:-(
Pozdrawiam Was kobitki i trzymam kciuki za wizytujące

dziewczyny mam do was prośbę. Jakiś czas temu pisałyście o jakiejś domowej "miksturze" na przeziębienie. chyba z czosnku. Pomóżcie i napiszcie co to było i jak się to robi bo zdycham a nie mogę znaleźć w postach.

reklama
MATI-to super ,ze wszystko dobrze!czekalam z niecierpliwoscia na wiadomosc .a ciekawe co u LILLY-nic sie nie odzywa?????????????
ANKOS-ja niestety ci nie pomoge,bo nie stosuje tych specyfikow-nie przechodza mi przez gardlo.jedyne coo to woda z cytryna i miodem!zycze zdrowka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry