reklama

Ciąża bliźniacza

ankos
ten specyfik to moj maz robi
potrzebna jest cebula czosnek i miód dla mnie to jest fujjjj
wiolka tez sie martwie co u lilly pisalam do niej smsa ale nic nie odpisala

reklama
Ankos
Nie wiem co dziewczyny pisały, bo od niedawna z Wami piszę :-) ale ja mogę polecić imbir tarty zaparzany w gorącej wodzie, całość słodzona miodem, można dodać cytrynę :-) Robiłam też syrop z cebuli...czyli cebula pokrojona w piórka i zasypana cukrem, przykryć. To co sie "wyciśnie" na szczęście nie czuć cebulą :-) A jeszcze pamiętaj, ze mozesz na gardło psikać tantum verde i możesz psikać do nosa wodą morską...
Zawsze trzeba uzupełniać wapno - takie rozpuszczalne np, no i można brac coś z rutyną (rutinacea, rutinoscorbin)

Oj mam nadzieję, ze sie wylczesz szybko :-)

dziewczyny mam do was prośbę. Jakiś czas temu pisałyście o jakiejś domowej "miksturze" na przeziębienie. chyba z czosnku. Pomóżcie i napiszcie co to było i jak się to robi bo zdycham a nie mogę znaleźć w postach.

Kochana u mnie podziałała taka mikstura duża szklanka mleczka,dwa ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę do czosnku do tego dwie łyżeczki masła z kostki i dwie łyżeczki miodu.Piłam to przez ok.3-4 dni i czułam się lepiej:tak:Polecam!

mati świetnie że po wizycie ok:-)Zostałaś przy dopochwowej czy doustnej?

Dziewczyny też się martwię o lilly,zawsze pisała jak po wizycie a tu nagle taka cisza:confused:

reklama
ja ostatnio będąc u mamy która mogła zająć się bąblami a ja miałam chwilę wytchnienia zrobiłam na szydełku takie rzeczy - przy czapeczce i opasce wstążeczka tylko tak na chwilę bo będzie wymieniona na cieńszą i ladniejszą :-)
DSCN2148.jpgDSCN2150.jpgDSCN2151.jpgDSCN2152.jpgDSCN2155.jpgDSCN2160.JPGZobacz załącznik 454547Zobacz załącznik 454548Zobacz załącznik 454549

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry