reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
czesc dziewczynki! Anusia dzieki za pamiec;-) tak jak pisze donka- hardkor:] u mnie jest syf na maxa- czeski film... maluchy nie spia w nocy, jeden wybudza drugiego, roboty po pachy, no i jeszcze Hania... powiem Wam, ze nie spodziewalam sie takiej luty:-D

czesc dziewczyny]
yummy nie bede ci wspołczuc bo i mnie to czeka :-):-)
licze sie z tym ze tak bedzie ty kochana dodatkowo masz jeszcze corcie malutką a ja bede miec tylko blizniaki
zycze ci duzo cierpliwosci ucaluj te twoje cudne smerfiki
dziewczynki ja tam u was po nocce?
lilly sie nie oddzywa -kurcze mam nadzieje ze u niej wszystko ok:-(:-(
agatko czekamy na wiesci od ciebie i dzieci
napisz koniecznie
milego dnia kobitki:-)

yummy tak właśnie myślałam że masz niezły zapierdziel :rofl2: bo mało do nas zaglądasz. Kurcze już się zaczynam bać:eek:Ale maluchy mają kolki? No i czekamy na aktualne zdjęcia dzieciaczków Twoich yummy i donki:tak:
Moniek i magda-gdańsk też się nie odzywają pewnie też mają mały poligon:laugh2::laugh2:

donka czy jedna z Twoich królewien miała lekko zniekształconą stópkę?Czy chodzicie na rehabilitację?A może nóżka się naprostowała?
Lilly kochana martwimy się o Ciebie:-(

Asiu a jak Twoje kruszynki?Nadal oddychają same?Ile już przybrały na wadze?I ogólnie jak się czujecie?

Agata777 jak tam nasze forumowe maleństwa-pewnie już nie takie maleństwa:tak:

enfalo u Was?

Całuję mocno wszystkie forumowe maluszki z BB:-)

reklama
Cześć dziewczynki.Żyję i dziękuję za zainteresowanie :tak:
Wczorajsza wizytka dała taki skutek,że znów muszę położyć się do szpitala na patologię.Właśnie będę się zbierała do szpitala.Powód skierowania to duszności w klatce piersiowej łącznie z pobolewaniem serducha no i nietolerancja glukozy bo znów wysoki cukier mi wyszedł :-(Jeżeli chodzi o maluszki o jedna panna waży 1000 a druga 1300g.
Podobno na dwa dni mam się tylko położyć,także jak tylko wrócę to dam Wam znać co i jak.
Dbajcie o siebie kochane :-)

Buziaki i miłego dnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry