miki3274
Fanka BB :)
Ja bym chciała naturalnie sn bo najbardziej to po cc obawiam się tego dochodzenia do siebie a po sn szybciej jakoś człowiek kontaktujea jak chcesz rodzić? bo ja sobie sn nie wyobrażam, chciałabym sie jakos nastwaić psychicznie i mam nadzieję, że na nastepnej wizycie 16 maja już wszystko ustalę, a Ty już 36 i ciagle inna wersja, współczuję. Czy tak duże bliźnięta to nie ejst wskazanie do cc jednak? Ciekawe jak wyjdzie w końcu...
pikka ja na początku jadłam w miare normalnie i do 32 tygodnia przytyłam tylko 5 kg a teraz zaczełam jeść więcej i nabrałam już kolejne 4,5 kg a przed ciążą to do chudzinek nie należałm tylko do tych bardziej grubszych bo startowałm z wagą powyżej 90 kg przy wzroście 170miki wielkie chłopaki!!! superzeby te moje dzeciaki chociaz do 2 kg się uhodowały :-( ja straszny patyczak jestem, przytyłam już co prawda 10 kg ale co daje 52 kg
a synek wazył 3 kg jak sie urodził więc gigantów sie nie spodziewam...
![]()
Ta kolejka coś za szybko się przesówa jest jeszcze ktoś przedemną czy niemiki super waga synków;-)Ty juz na wylocie a potem to chyba ja w kolejce
Wczoraj rano obudziłam się z takim świądem skóry,że myślałam że sie zadrapięa naczytałam się w necie że to może być cholestaza ciążowa i może zagrażać dzieciom,więc niewiele myśląc po konsultacji tel.z moim ginem postanowiliśmy udać się do poradni dermatologicznej(zazwyczaj na wizytę czeka się 2tyg) Pani doktor przyjęła mnie bez kolejki,obejrzała moją skórę i mówi że nie widzi wysypki i to może rzeczywiście od wątroby,wypisała skierowanie na badania-próby wątrobowe,i znów pobieranie krwi

Co do swędzenia to u mnie też ostatnio coś takiego występuje ale tylko czsami a jak byłam w szpitalu to z wątrobą wszystko miałam ok także nie wiem co to może być ?
Aimee gratuluje i życze zdrówka dla was wszystkich ;-)
Oj nie chciała bym mieć takich dużych dzieciaczków dwóch w brzuszku chyba bym niedość ze się nie podniosła to jeszcze się trzeba by się męczyć przy porodzie z takimi olbrzymami :-)niuleczka Ty nie strasz bo ja sie urodziłam 4800![]()
Fajnie że masz już zaplanowany termin cc a u mnie nadal chomo niewiadomo i tak musze się jeszcze męczyć może jutro się coś dowiemDziewczyny ja po wizycie
Poród cc mam zaplanowany na 28 maja to będzie koniec 37tc,ale mój Boże jak ja wytrzymam do tego czasu jak sie ledwo turlamtakże zaczynam odliczanie,jeszcze 17dni,jak dla mnie to wieczność
![]()

wiolka moje dolegliwości to brak snu w nocy bo latam sikać co chwile i bolą mnie kości krocza a szczególnie wieczorem i to tak że nie moge nogi podnieść na wersalke ale cały czas myśle że to już niedługo bo ile możemy jeszcze wytrzymać ja już do swoich maluszków mówie żeby wychodzili a oni mnie wcale nie słuchająHEJ MIKI-jak twoje samopoczucie-juz coraz blizej!masz jakies dolegliwosci czy juz sie wszystko uspokaja?

zeby te moje dzeciaki chociaz do 2 kg się uhodowały :-( ja straszny patyczak jestem, przytyłam już co prawda 10 kg ale co daje 52 kg